Andy van Rens

Leeftijd: 35 jaar

Tattoo shop: True Blue Tattoo, Eindhoven

Deze Inkt Smijter zit ruim 7 jaar in het vak en is gespecialiseerd in mandala’s, geometrische tattoos en dotwork. Voor dat Andy van Rens begon met tatoeëren was hij al veel mandala’s aan het tekenen.

Andy heeft het vak geleerd bij Tattoo Joey uit Geldrop waar hij is begonnen met het helpen van de floormanager. Na veel tekenen en tatoeëren op oefenhuidjes mocht Andy beginnen met het zetten van zijn eerste tattoo.

Andy werkt nu bij True Blue Tattoo in Eindhoven, maar is ook regelmatig in andere shops te vinden als gast artiest.

Bij Inkt Smijters vertelt Andy onder andere hoe hij is begonnen met tatoeëren bij Tattoo Joey. Verder vertelt hij hoe hij omgaat met spelfouten in tatoeages en hoe je dat het beste kunt herstellen. We praten over hoe Andy zijn tattoo opzet en hij vertelt meer over zijn dotwork techniek waardoor hij geen last krijgt van zijn pols.

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Rick Scholten

Rick Scholten heeft zijn eigen shop in Beverwijk, genaamd Veni Vidi Vici. Deze Inkt Smijter tatoeëert alle stijlen, maar laat vooral zijn Japanse stijl zien op social media.

Roland van Beeck

Deze Inkt Smijters zit al 40 jaar in het vak. Als ex café baas, tatoeëerder en ook nog ex kankerpatiënt, heeft Roland in 2020 The Voice Senior gewonnen.

Jim Orie

Bij deze Inkt Smijter is het tatoeëren er letterlijk met de paplepel ingegoten. Jim tatoeëert het liefst in etnische stylen en is gespecialiseerd in "symbolisch blackwork."