Andy van Rens

Leeftijd: 35 jaar

Tattoo shop: True Blue Tattoo, Eindhoven

Deze Inkt Smijter zit ruim 7 jaar in het vak en is gespecialiseerd in mandala’s, geometrische tattoos en dotwork. Voor dat Andy van Rens begon met tatoeëren was hij al veel mandala’s aan het tekenen.

Andy heeft het vak geleerd bij Tattoo Joey uit Geldrop waar hij is begonnen met het helpen van de floormanager. Na veel tekenen en tatoeëren op oefenhuidjes mocht Andy beginnen met het zetten van zijn eerste tattoo.

Andy werkt nu bij True Blue Tattoo in Eindhoven, maar is ook regelmatig in andere shops te vinden als gast artiest.

Bij Inkt Smijters vertelt Andy onder andere hoe hij is begonnen met tatoeëren bij Tattoo Joey. Verder vertelt hij hoe hij omgaat met spelfouten in tatoeages en hoe je dat het beste kunt herstellen. We praten over hoe Andy zijn tattoo opzet en hij vertelt meer over zijn dotwork techniek waardoor hij geen last krijgt van zijn pols.

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Rick Scholten

Rick Scholten heeft zijn eigen shop in Beverwijk, genaamd Veni Vidi Vici. Deze Inkt Smijter tatoeëert alle stijlen, maar laat vooral zijn Japanse stijl zien op social media.

Frank Dilien

Frank The Butcher zit al meer dan 20 jaar in het vak en is gespecialiseerd in portretwerk. Op conventies heeft Frank vele prijzen op zijn naam mogen zetten.

Robert Aalbers

Deze Inkt Smijter zit al meer dan 20 jaar in het vak. In zijn eigen shop, Clean Solid Tattoo in Waalwijk, zet hij tattoo's in traditionele en old school stijl.