Andy van Rens

Leeftijd: 35 jaar

Tattoo shop: True Blue Tattoo, Eindhoven

Deze Inkt Smijter zit ruim 7 jaar in het vak en is gespecialiseerd in mandala’s, geometrische tattoos en dotwork. Voor dat Andy van Rens begon met tatoeëren was hij al veel mandala’s aan het tekenen.

Andy heeft het vak geleerd bij Tattoo Joey uit Geldrop waar hij is begonnen met het helpen van de floormanager. Na veel tekenen en tatoeëren op oefenhuidjes mocht Andy beginnen met het zetten van zijn eerste tattoo.

Andy werkt nu bij True Blue Tattoo in Eindhoven, maar is ook regelmatig in andere shops te vinden als gast artiest.

Bij Inkt Smijters vertelt Andy onder andere hoe hij is begonnen met tatoeëren bij Tattoo Joey. Verder vertelt hij hoe hij omgaat met spelfouten in tatoeages en hoe je dat het beste kunt herstellen. We praten over hoe Andy zijn tattoo opzet en hij vertelt meer over zijn dotwork techniek waardoor hij geen last krijgt van zijn pols.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Paul Heerkens

Paul is de eigenaar van Laserpraktijk Breda. In de aflevering vertelt Paul over zijn vak en de nauwe samenwerking met tatoeëerders om zijn klanten zo goed mogelijk te helpen.

Nick Uittenbogaard

Deze Inkt Smijter is 6 jaar geleden begonnen bij Needle Art in Gorkum, waar hij met zijn eigen tekeningen is binnengewandeld. Zijn specialiteit ligt bij het maken van realistische stukken in zwart-wit.

Jimmy Hendriks

Jimmy Hendriks is sinds zijn 13e al bezig met het tattoo vak. Na zijn dienst bij de marine en ervaring op te hebben gedaan van andere tatoeëerders, opende hij zijn eigen shop in Den Bosch, Jim's Tattoo Studio.