Ben Saunders

Leeftijd: 38 jaar

Tattoo shop: Craftmans Tattoo, Arnhem

Deze Inkt Smijter zit 22 jaar in het vak en is een echte all round tatoeëerder. Ben is geboren in London waar zijn vader, Dean Saunders, een tattoo shop had om de hoek bij George Bone. 

Het tatoeëren is er bij Ben letterlijk met de paplepel ingegoten, het staat zelfs op zijn geboorte akte; Ben Tattoo Saunders. 

Ben Saunders heeft momenteel zijn eigen shop in Arnhem waar hij samen met zijn leerling 5 dagen per week aan het werk is. Naast het tatoeëren is Ben druk met zijn muziek carrière. Hij is bekend geworden toen hij in 2011 de eerste editie van The Voice of Holland won. 

In de aflevering vertelt Ben natuurlijk hoe hij is begonnen met tatoeëren en over zijn eigen shop Craftmans Tattoo in Arnhem. Verder is hij in gesprek voor een nieuw TV programma genaamd Avastars en er komen twee nieuwe singels aan. Daarnaast heeft Ben Saunders het liedje “Geen brug te ver” mogen maken voor Airborne die hij op de middenstip van Vitesse heeft mogen zingen, a dream come true.

Verder vertelt Ben dat hij samen met Johnny de Mol in Thailand is geweest voor het programma “Waar is de Mol” en daar een Sak Yant tattoo heeft laten zetten door een boeddhistische monnik.

Ben vertelt ook dat Sil Deijs samen met Henk Schiffmacher een nieuwe bond heeft opgezet om zich hard te maken tegen de regels die de overheid oplegt. In de aflevering bellen we even met Sil die kort uitlegt wat de plannen van de bond zijn.

Het is een interessante aflevering geworden waarin we de tatoeëerder in Ben Saunders beter leren kennen.

Bekijk de hele aflevering op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Hans Pasztjerik

Deze Inkt Smijter is 12 jaar geleden begonnen met tatoeëren. Na 2 jaar in de leer bij Robert Aalbers heeft Hans zijn eigen shop geopend in Schiedam en sinds kort ook in Rotterdam.

Dick de Wit

Dick de Wit is de oprichter en eigenaar van de Utrechtse Magic Tattoo Studio. Met ruim 35 jaar ervaring kent hij alle kneepjes van het vak.

Robert Aalbers

Deze Inkt Smijter zit al meer dan 20 jaar in het vak. In zijn eigen shop, Clean Solid Tattoo in Waalwijk, zet hij tattoo's in traditionele en old school stijl.