Bill Loika

Leeftijd: 71

Tattoo shop: Rose Tattoo, Amsterdam

Met 46 jaar ervaring in het tattoo vak kan deze Inkt Smijter OG niet aan onze tafel ontbreken. Ondanks zijn leeftijd zet deze Inkt Smijter nog steeds mooie kunstwerken bij zijn klanten. Bill verteld in onze podcast onder andere hoe het er vroeger aan toe ging, waar hij zijn eerste machines vandaan haalde en hoe hij zijn inkt maakte. 

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten hiernaast.

Hele aflevering zien? Check het op ons YouTube kanaal.

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Rinus Souisa

Inkt Smijter OG Rinus Souisa zit al 52 jaar in het vak. Door de jaren heen heeft Rinus veel gereisd en kennis mogen opdoen van de culturen achter verschillende tattoo stijlen. Nu werkt Rinus in zijn medische tattoo praktijk om zijn cliënten van de beste hulp te voorzien.

Jimmy Hendriks

Jimmy Hendriks is sinds zijn 13e al bezig met het tattoo vak. Na zijn dienst bij de marine en ervaring op te hebben gedaan van andere tatoeëerders, opende hij zijn eigen shop in Den Bosch, Jim's Tattoo Studio.

Marco Bratt

Marco zit al 30 jaar in het vak en haalt veel inspiratie uit de Japanse cultuur. Naast het tatoeëren bij zijn eigen shop in Noordwijk is Marco ook auteur van een aantal boeken, waaronder een boek over de Japanse tattoo kunst.