Carmen Hendriks

Leeftijd: 30 jaar

Tattoo shop: Jims Tattoo Studio, Den Bosch

Deze Inkt Smijter zit al 12 jaar in het vak. Het tatoeëren is er bij Carmen Hendriks met de paplepel in gegoten. Carmen begon op haar 17e met tatoeëren in de zaak van haar vader, Jimmy Hendriks, en werkt daar nu nog steeds met veel plezier.

Carmen is gespecialiseerd in het zetten van grote tatoeages in realistische en chicano stijl en werkt graag aan stukken waar ze haar eigen draai aan kan geven.

In de aflevering vertelt Carmen over hoe zij is begonnen met tatoeëren bij Tattoo Jimmy, haar eigen tattoo stijl en vrouwen in de tattoo wereld. Verder vertelt Carmen over haar tattoo van haar idol Jose Lopez, de tattoo hype van nu en hoe zij een tattoo opbouwt.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Jimmy Hendriks

Jimmy Hendriks is sinds zijn 13e al bezig met het tattoo vak. Na zijn dienst bij de marine en ervaring op te hebben gedaan van andere tatoeëerders, opende hij zijn eigen shop in Den Bosch, Jim's Tattoo Studio.

Paul Heerkens

Paul is de eigenaar van Laserpraktijk Breda. In de aflevering vertelt Paul over zijn vak en de nauwe samenwerking met tatoeëerders om zijn klanten zo goed mogelijk te helpen.

Jim Orie

Bij deze Inkt Smijter is het tatoeëren er letterlijk met de paplepel ingegoten. Jim tatoeëert het liefst in etnische stylen en is gespecialiseerd in "symbolisch blackwork."