Carmen Hendriks

Leeftijd: 30 jaar

Tattoo shop: Jims Tattoo Studio, Den Bosch

Deze Inkt Smijter zit al 12 jaar in het vak. Het tatoeëren is er bij Carmen Hendriks met de paplepel in gegoten. Carmen begon op haar 17e met tatoeëren in de zaak van haar vader, Jimmy Hendriks, en werkt daar nu nog steeds met veel plezier.

Carmen is gespecialiseerd in het zetten van grote tatoeages in realistische en chicano stijl en werkt graag aan stukken waar ze haar eigen draai aan kan geven.

In de aflevering vertelt Carmen over hoe zij is begonnen met tatoeëren bij Tattoo Jimmy, haar eigen tattoo stijl en vrouwen in de tattoo wereld. Verder vertelt Carmen over haar tattoo van haar idol Jose Lopez, de tattoo hype van nu en hoe zij een tattoo opbouwt.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Veerle London

Veerle London heeft haar eigen shop in Den Bosch, Skinwerks Tattoo. Ze vertelt over haar tijd in Amerika en de gezelligheid van het tattoo vak.

Jeroen Janssen

Jeroen Janssen van Janssen Janssen Tattoo uit Venlo zit 11 jaar in het tattoo vak. Hij is begonnen met tatoeëren bij Wild Things in Venlo en gespecialiseerd in de Old School stijl. In onze podcast vertelt Jeroen onder andere over het maken van zijn eigen machines.

Saul Masbaitoeboen

Saul Masbaitoeboen is tatoeerder, schildert hele vette jassen en is foto- en videograaf. In de aflevering vertelt hij meer over zijn shop en de tattoos die hij maakt. Super vet om een kijkje te krijgen in zijn creatieve mind.