Darko Groenhagen

Leeftijd: 50 jaar

Tattoo shop: Oneness Tattoo Studio, Tilburg

Deze Inkt Smijter OG is zijn hele leven lang al bezig met tatoeëren. Tijdens zijn studie aan de Kunst Academy bezocht hij vaak de tattoo studio van Greg Orie, waar hij uiteindelijk de eerste leerling werd.

In de aflevering vertelt Darko Groenhagen hoe hij is begonnen met tatoeëren bij zijn opa. Wij vragen hem onder andere of hij vindt dat een tatoeëerder moet weten hoe machine werkt.

We praten natuurlijk ook over de conventies die de mannen met elkaar hebben gedraaid en Darko vertelt dat hij na al die jaren nog steeds aan het tekenen en ontwerpen is. Darko vertelt over de Japanse kunst en hoe hij daar veel inspiratie uithaalt.

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Kristel Jissink

Kristel Met Jissink, onder andere bekend van Tattoo Disasters, is een all round tatoeëerster met een gezonde voorkeur voor het zetten van portretten en old school tatoeages.

Tattoo Nicky

Nicky van Minderhout, beter bekend als Tattoo Nicky heeft zijn eigen shop in Wijchen. Nicky tatoeëert nu 10 jaar en heeft een voorkeur voor de stijlen Maori, Japans en Oriental. In onze podcast vertelt hij er meer over.

Dick de Wit

Dick de Wit is de oprichter en eigenaar van de Utrechtse Magic Tattoo Studio. Met ruim 35 jaar ervaring kent hij alle kneepjes van het vak.