Darko Groenhagen

Leeftijd: 50 jaar

Tattoo shop: Oneness Tattoo Studio, Tilburg

Deze Inkt Smijter OG is zijn hele leven lang al bezig met tatoeëren. Tijdens zijn studie aan de Kunst Academy bezocht hij vaak de tattoo studio van Greg Orie, waar hij uiteindelijk de eerste leerling werd.

In de aflevering vertelt Darko Groenhagen hoe hij is begonnen met tatoeëren bij zijn opa. Wij vragen hem onder andere of hij vindt dat een tatoeëerder moet weten hoe machine werkt.

We praten natuurlijk ook over de conventies die de mannen met elkaar hebben gedraaid en Darko vertelt dat hij na al die jaren nog steeds aan het tekenen en ontwerpen is. Darko vertelt over de Japanse kunst en hoe hij daar veel inspiratie uithaalt.

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Rick Scholten

Rick Scholten heeft zijn eigen shop in Beverwijk, genaamd Veni Vidi Vici. Deze Inkt Smijter tatoeëert alle stijlen, maar laat vooral zijn Japanse stijl zien op social media.

Rinus Souisa

Inkt Smijter OG Rinus Souisa zit al 52 jaar in het vak. Door de jaren heen heeft Rinus veel gereisd en kennis mogen opdoen van de culturen achter verschillende tattoo stijlen. Nu werkt Rinus in zijn medische tattoo praktijk om zijn cliënten van de beste hulp te voorzien.

Tattoo Nicky

Nicky van Minderhout, beter bekend als Tattoo Nicky heeft zijn eigen shop in Wijchen. Nicky tatoeëert nu 10 jaar en heeft een voorkeur voor de stijlen Maori, Japans en Oriental. In onze podcast vertelt hij er meer over.