Darko Groenhagen

Leeftijd: 50 jaar

Tattoo shop: Oneness Tattoo Studio, Tilburg

Deze Inkt Smijter OG is zijn hele leven lang al bezig met tatoeëren. Tijdens zijn studie aan de Kunst Academy bezocht hij vaak de tattoo studio van Greg Orie, waar hij uiteindelijk de eerste leerling werd.

In de aflevering vertelt Darko Groenhagen hoe hij is begonnen met tatoeëren bij zijn opa. Wij vragen hem onder andere of hij vindt dat een tatoeëerder moet weten hoe machine werkt.

We praten natuurlijk ook over de conventies die de mannen met elkaar hebben gedraaid en Darko vertelt dat hij na al die jaren nog steeds aan het tekenen en ontwerpen is. Darko vertelt over de Japanse kunst en hoe hij daar veel inspiratie uithaalt.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Paul Heerkens

Paul is de eigenaar van Laserpraktijk Breda. In de aflevering vertelt Paul over zijn vak en de nauwe samenwerking met tatoeëerders om zijn klanten zo goed mogelijk te helpen.

Willem Janssen

Jeroen Janssen is tegelijkertijd met zijn broer Jeroen begonnen met tatoeëren. Deze Inkt Smijter zit momenteel 11 jaar in het vak en heeft sinds kort zijn eigen shop in Venlo, Janssen Janssen Tattoo.

Dick de Wit

Dick de Wit is de oprichter en eigenaar van de Utrechtse Magic Tattoo Studio. Met ruim 35 jaar ervaring kent hij alle kneepjes van het vak.