Dick de Wit

Leeftijd: 55 Jaar

Tattoo shop: Magic Tattoo, Utrecht

Deze Inkt Smijter OG met 35 jaar ervaring is niet alleen een begrip in de regio, maar ook nationaal heeft hij zijn strepen verdiend. Dick heeft zijn eigen shop in Utrecht, Magic Tattoo. Deze Inkt Smijter OG is heer en meester in vele stijlen, maar zet het liefst Japans en Old-School Tattoos.

In deze podcast verteld Dick onder andere hoe hij als kleine Inkt Smijter in het vak terecht is gekomen, wat hij gebruikte om zijn eigen inkt te maken en wat zijn eerste machine was.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Tattoo Nicky

Nicky van Minderhout, beter bekend als Tattoo Nicky heeft zijn eigen shop in Wijchen. Nicky tatoeëert nu 10 jaar en heeft een voorkeur voor de stijlen Maori, Japans en Oriental. In onze podcast vertelt hij er meer over.

Frank Dilien

Frank The Butcher zit al meer dan 20 jaar in het vak en is gespecialiseerd in portretwerk. Op conventies heeft Frank vele prijzen op zijn naam mogen zetten.

Hans Pasztjerik

Deze Inkt Smijter is 12 jaar geleden begonnen met tatoeëren. Na 2 jaar in de leer bij Robert Aalbers heeft Hans zijn eigen shop geopend in Schiedam en sinds kort ook in Rotterdam.