Dick de Wit

Leeftijd: 55 Jaar

Tattoo shop: Magic Tattoo, Utrecht

Deze Inkt Smijter OG met 35 jaar ervaring is niet alleen een begrip in de regio, maar ook nationaal heeft hij zijn strepen verdiend. Dick heeft zijn eigen shop in Utrecht, Magic Tattoo. Deze Inkt Smijter OG is heer en meester in vele stijlen, maar zet het liefst Japans en Old-School Tattoos.

In deze podcast verteld Dick onder andere hoe hij als kleine Inkt Smijter in het vak terecht is gekomen, wat hij gebruikte om zijn eigen inkt te maken en wat zijn eerste machine was.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Carmen Hendriks

Carmen Handriks, dochter van Jimmy Hendriks, is een echte power vrouw. Bij Inkt Smijters vertelt Carmen onder andere over de tatoeages die ze graag zet.

Jimmy Hendriks

Jimmy Hendriks is sinds zijn 13e al bezig met het tattoo vak. Na zijn dienst bij de marine en ervaring op te hebben gedaan van andere tatoeëerders, opende hij zijn eigen shop in Den Bosch, Jim's Tattoo Studio.

Rinus Souisa

Inkt Smijter OG Rinus Souisa zit al 52 jaar in het vak. Door de jaren heen heeft Rinus veel gereisd en kennis mogen opdoen van de culturen achter verschillende tattoo stijlen. Nu werkt Rinus in zijn medische tattoo praktijk om zijn cliënten van de beste hulp te voorzien.