Dikke Dennis

Leeftijd: 56 jaar

Dennis Overweg, beter bekend als Dikke Dennis, heeft zijn eigen tattoo shop gehad en is bekend geworden als mascotte en zanger van de Eindhovense hardrockband Peter Pan Speedrock. Dennis staat bekend om zijn bijzondere persoonlijkheid en zijn drank drugs en Rock & Roll levensstijl.

In de aflevering vertelt Dennis leuke verhalen die hij heeft meegemaakt in zijn shop en tijdens zijn tijd als artiest. We hebben het over de handtekeningen collectie van Dennis en Dennis vertelt hoe het was om zijn shop te runnen in Amsterdam.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Dick de Wit

Dick de Wit is de oprichter en eigenaar van de Utrechtse Magic Tattoo Studio. Met ruim 35 jaar ervaring kent hij alle kneepjes van het vak.

Gerrit Termaat

Gerrit Termaat, eigenaar van Tattoo Mania, heeft zichzelf leren tatoeëren. Deze Inkt Smijter deelt zijn uitgesproken mening over verschillende onderwerpen in de podcast.

Darko Groenhagen

Darko Groenhagen vertelt in onze tattoo podcast hoe hij is begonnen met tatoeëren. Verder vertelt hij over zijn liefde voor de Japanse cultuur en we hebben het over Save The Pigments.