Dikke Dennis

Leeftijd: 56 jaar

Dennis Overweg, beter bekend als Dikke Dennis, heeft zijn eigen tattoo shop gehad en is bekend geworden als mascotte en zanger van de Eindhovense hardrockband Peter Pan Speedrock. Dennis staat bekend om zijn bijzondere persoonlijkheid en zijn drank drugs en Rock & Roll levensstijl.

In de aflevering vertelt Dennis leuke verhalen die hij heeft meegemaakt in zijn shop en tijdens zijn tijd als artiest. We hebben het over de handtekeningen collectie van Dennis en Dennis vertelt hoe het was om zijn shop te runnen in Amsterdam.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Paul Heerkens

Paul is de eigenaar van Laserpraktijk Breda. In de aflevering vertelt Paul over zijn vak en de nauwe samenwerking met tatoeëerders om zijn klanten zo goed mogelijk te helpen.

Marco Bratt

Marco zit al 30 jaar in het vak en haalt veel inspiratie uit de Japanse cultuur. Naast het tatoeëren bij zijn eigen shop in Noordwijk is Marco ook auteur van een aantal boeken, waaronder een boek over de Japanse tattoo kunst.

Dick de Wit

Dick de Wit is de oprichter en eigenaar van de Utrechtse Magic Tattoo Studio. Met ruim 35 jaar ervaring kent hij alle kneepjes van het vak.