Dikke Dennis

Leeftijd: 56 jaar

Dennis Overweg, beter bekend als Dikke Dennis, heeft zijn eigen tattoo shop gehad en is bekend geworden als mascotte en zanger van de Eindhovense hardrockband Peter Pan Speedrock. Dennis staat bekend om zijn bijzondere persoonlijkheid en zijn drank drugs en Rock & Roll levensstijl.

In de aflevering vertelt Dennis leuke verhalen die hij heeft meegemaakt in zijn shop en tijdens zijn tijd als artiest. We hebben het over de handtekeningen collectie van Dennis en Dennis vertelt hoe het was om zijn shop te runnen in Amsterdam.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Gerrit Termaat

Gerrit Termaat, eigenaar van Tattoo Mania, heeft zichzelf leren tatoeëren. Deze Inkt Smijter deelt zijn uitgesproken mening over verschillende onderwerpen in de podcast.

Willem Janssen

Jeroen Janssen is tegelijkertijd met zijn broer Jeroen begonnen met tatoeëren. Deze Inkt Smijter zit momenteel 11 jaar in het vak en heeft sinds kort zijn eigen shop in Venlo, Janssen Janssen Tattoo.

Frank Schatsbergen

Frank Schatsbergen is als piercer begonnen bij Jim's Tattoo Studio. Na meer dan 20 jaar is hij daar nog steeds in dienst. Frank is een all round tatoeëerder, gespecialiseerd is letters en japans.