Elias Papadopoulos

Leeftijd: 55 jaar

Tattoo shop: Tattoos by Opa, Arnhem

Deze Inkt Smijter zit al 30 jaar in het vak en is wel bekend onder de bijnaam Opa. Elias is vroeger begonnen in zijn schuurtje en heeft onder andere gewerkt bij Dick de Wit. Hij heeft nu zijn eigen shop in Arnhem waar hij zijn klanten van prachtige kunstwerken voorziet. Verder vind deze Inkt Smijter het belangrijk om te genieten van het leven!

In deze aflevering vertelt deze Inkt Smijter over de oude verhalen die hij heeft meegemaakt op conventies en tijdens zijn werk. Verder vertelt Elias over de omgang met zijn klanten en bepaalde regels die hij handhaaft.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten hieronder.

Hele aflevering zien? Check het op ons YouTube kanaal.

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Gerrit Termaat

Gerrit Termaat, eigenaar van Tattoo Mania, heeft zichzelf leren tatoeëren. Deze Inkt Smijter deelt zijn uitgesproken mening over verschillende onderwerpen in de podcast.

Dikke Dennis

Dikke Dennis is bekend geworden tijdens zijn tijd als mascotte en artiest van de hardrockband Peter Pan Speedrock. In de aflevering vertelt Dennis over zijn drank drugs en Rock & Roll levensstijl.

Hans Pasztjerik

Deze Inkt Smijter is 12 jaar geleden begonnen met tatoeëren. Na 2 jaar in de leer bij Robert Aalbers heeft Hans zijn eigen shop geopend in Schiedam en sinds kort ook in Rotterdam.