Elias Papadopoulos

Leeftijd: 55 jaar

Tattoo shop: Tattoos by Opa, Arnhem

Deze Inkt Smijter zit al 30 jaar in het vak en is wel bekend onder de bijnaam Opa. Elias is vroeger begonnen in zijn schuurtje en heeft onder andere gewerkt bij Dick de Wit. Hij heeft nu zijn eigen shop in Arnhem waar hij zijn klanten van prachtige kunstwerken voorziet. Verder vind deze Inkt Smijter het belangrijk om te genieten van het leven!

In deze aflevering vertelt deze Inkt Smijter over de oude verhalen die hij heeft meegemaakt op conventies en tijdens zijn werk. Verder vertelt Elias over de omgang met zijn klanten en bepaalde regels die hij handhaaft.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten hieronder.

Hele aflevering zien? Check het op ons YouTube kanaal.

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Frank Schatsbergen

Frank Schatsbergen is als piercer begonnen bij Jim's Tattoo Studio. Na meer dan 20 jaar is hij daar nog steeds in dienst. Frank is een all round tatoeëerder, gespecialiseerd is letters en japans.

Frank Dilien

Frank The Butcher zit al meer dan 20 jaar in het vak en is gespecialiseerd in portretwerk. Op conventies heeft Frank vele prijzen op zijn naam mogen zetten.

Rinus Souisa

Inkt Smijter OG Rinus Souisa zit al 52 jaar in het vak. Door de jaren heen heeft Rinus veel gereisd en kennis mogen opdoen van de culturen achter verschillende tattoo stijlen. Nu werkt Rinus in zijn medische tattoo praktijk om zijn cliënten van de beste hulp te voorzien.