Frank Dilien

Leeftijd: 39 jaar

Tattoo shop: The Butcher House, Houthalen

Deze Inkt Smijter is 20 jaar geleden begonnen met tatoeëren en staat beter bekend onder de naam “Frank The Butcher.” In zijn privé studio, The Butcher House, zet Frank prachtige portret werken bij zijn klanten. Op conventies is Frank een gevreesde tegenstander. Zijn oog voor detail en streven naar perfectie hebben hem vele prijzen opgeleverd.

Naast tatoeëren ontwerpt deze Inkt Smijter etiketten voor het merk “Silent Ambassador” en staat hij graag op de golfbaan.

In de aflevering vertelt Frank zijn visie op de verschillende tattoo stijlen, van welke artiesten hij nog graag wat wil leren en over zijn eigen tatoeages. Verder gaat Frank in op hoe belangrijk een gezond dieet is en worden de regels in België en Nederland met elkaar vergeleken.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten hieronder.

Hele aflevering zien? Check het op ons YouTube kanaal.

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Willem Janssen

Jeroen Janssen is tegelijkertijd met zijn broer Jeroen begonnen met tatoeëren. Deze Inkt Smijter zit momenteel 11 jaar in het vak en heeft sinds kort zijn eigen shop in Venlo, Janssen Janssen Tattoo.

Frank Schatsbergen

Frank Schatsbergen is als piercer begonnen bij Jim's Tattoo Studio. Na meer dan 20 jaar is hij daar nog steeds in dienst. Frank is een all round tatoeëerder, gespecialiseerd is letters en japans.

Saul Masbaitoeboen

Saul Masbaitoeboen is tatoeerder, schildert hele vette jassen en is foto- en videograaf. In de aflevering vertelt hij meer over zijn shop en de tattoos die hij maakt. Super vet om een kijkje te krijgen in zijn creatieve mind.