Frank Dilien

Leeftijd: 39 jaar

Tattoo shop: The Butcher House, Houthalen

Deze Inkt Smijter is 20 jaar geleden begonnen met tatoeëren en staat beter bekend onder de naam “Frank The Butcher.” In zijn privé studio, The Butcher House, zet Frank prachtige portret werken bij zijn klanten. Op conventies is Frank een gevreesde tegenstander. Zijn oog voor detail en streven naar perfectie hebben hem vele prijzen opgeleverd.

Naast tatoeëren ontwerpt deze Inkt Smijter etiketten voor het merk “Silent Ambassador” en staat hij graag op de golfbaan.

In de aflevering vertelt Frank zijn visie op de verschillende tattoo stijlen, van welke artiesten hij nog graag wat wil leren en over zijn eigen tatoeages. Verder gaat Frank in op hoe belangrijk een gezond dieet is en worden de regels in België en Nederland met elkaar vergeleken.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten hieronder.

Hele aflevering zien? Check het op ons YouTube kanaal.

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Paul Heerkens

Paul is de eigenaar van Laserpraktijk Breda. In de aflevering vertelt Paul over zijn vak en de nauwe samenwerking met tatoeëerders om zijn klanten zo goed mogelijk te helpen.

Jimmy Hendriks

Jimmy Hendriks is sinds zijn 13e al bezig met het tattoo vak. Na zijn dienst bij de marine en ervaring op te hebben gedaan van andere tatoeëerders, opende hij zijn eigen shop in Den Bosch, Jim's Tattoo Studio.

Saul Masbaitoeboen

Saul Masbaitoeboen is tatoeerder, schildert hele vette jassen en is foto- en videograaf. In de aflevering vertelt hij meer over zijn shop en de tattoos die hij maakt. Super vet om een kijkje te krijgen in zijn creatieve mind.