Frank Schatsbergen

Leeftijd: 52 Jaar

Tattoo shop: Jims Tattoo Studio, Den Bosch

Deze Inkt Smijter zit al meer dan 20 jaar in het vak. Frank Schatsbergen is in 1994 bij Jims Tattoo Studio begonnen met het zetten van piercings. Na een jaartje Piercen werd het te druk in de shop en is Frank ook gaan tatoeëren. Hij was de eerste tatoeerder die naast Jimmy ging werken en is nog steeds in dienst bij de shop!

Frank is een echte all round tatoeëerder en meester in het zetten van letters en de Japanse stijl.

In de aflevering vertelt Frank hoe hij is begonnen met piercen en tatoeëren. De verhalen die daar bij horen zijn heerlijk om te horen. Verder vertelt Frank Schatsbergen ook over tattoo machines, inkt en schilderen.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Dick de Wit

Dick de Wit is de oprichter en eigenaar van de Utrechtse Magic Tattoo Studio. Met ruim 35 jaar ervaring kent hij alle kneepjes van het vak.

Dikke Dennis

Dikke Dennis is bekend geworden tijdens zijn tijd als mascotte en artiest van de hardrockband Peter Pan Speedrock. In de aflevering vertelt Dennis over zijn drank drugs en Rock & Roll levensstijl.

Andy van Rens

Andy van Rens tatoeëert nu ruim 7 jaar en is gespecialiseerd in mandala's, geometrische tatoos en dotwork. In onze tattoo podcast vertelt Andy onder andere hoe hij zijn tattoos opzet.