Frank Schatsbergen

Leeftijd: 52 Jaar

Tattoo shop: Jims Tattoo Studio, Den Bosch

Deze Inkt Smijter zit al meer dan 20 jaar in het vak. Frank Schatsbergen is in 1994 bij Jims Tattoo Studio begonnen met het zetten van piercings. Na een jaartje Piercen werd het te druk in de shop en is Frank ook gaan tatoeëren. Hij was de eerste tatoeerder die naast Jimmy ging werken en is nog steeds in dienst bij de shop!

Frank is een echte all round tatoeëerder en meester in het zetten van letters en de Japanse stijl.

In de aflevering vertelt Frank hoe hij is begonnen met piercen en tatoeëren. De verhalen die daar bij horen zijn heerlijk om te horen. Verder vertelt Frank Schatsbergen ook over tattoo machines, inkt en schilderen.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Paul Heerkens

Paul is de eigenaar van Laserpraktijk Breda. In de aflevering vertelt Paul over zijn vak en de nauwe samenwerking met tatoeëerders om zijn klanten zo goed mogelijk te helpen.

Anthony van Eerten

Dit jonge talent is gespecialiseerd in dotwork, mandala's en neotradiontal tattoos. Deze bij Magic Tattoo werkende Inkt Smijter zit al meer dan 10 jaar in het vak.

Roland van Beeck

Deze Inkt Smijters zit al 40 jaar in het vak. Als ex café baas, tatoeëerder en ook nog ex kankerpatiënt, heeft Roland in 2020 The Voice Senior gewonnen.