Frank Schatsbergen

Leeftijd: 52 Jaar

Tattoo shop: Jims Tattoo Studio, Den Bosch

Deze Inkt Smijter zit al meer dan 20 jaar in het vak. Frank Schatsbergen is in 1994 bij Jims Tattoo Studio begonnen met het zetten van piercings. Na een jaartje Piercen werd het te druk in de shop en is Frank ook gaan tatoeëren. Hij was de eerste tatoeerder die naast Jimmy ging werken en is nog steeds in dienst bij de shop!

Frank is een echte all round tatoeëerder en meester in het zetten van letters en de Japanse stijl.

In de aflevering vertelt Frank hoe hij is begonnen met piercen en tatoeëren. De verhalen die daar bij horen zijn heerlijk om te horen. Verder vertelt Frank ook over tattoo machines, inkt en schilderen.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Hans Pasztjerik

Deze Inkt Smijter is 12 jaar geleden begonnen met tatoeëren. Na 2 jaar in de leer bij Robert Aalbers heeft Hans zijn eigen shop geopend in Schiedam en sinds kort ook in Rotterdam.

Gerrit Termaat

Gerrit Termaat, eigenaar van Tattoo Mania, heeft zichzelf leren tatoeëren. Deze Inkt Smijter deelt zijn uitgesproken mening over verschillende onderwerpen in de podcast.

Willem Janssen

Jeroen Janssen is tegelijkertijd met zijn broer Jeroen begonnen met tatoeëren. Deze Inkt Smijter zit momenteel 11 jaar in het vak en heeft sinds kort zijn eigen shop in Venlo, Janssen Janssen Tattoo.