Gerrit Termaat

Leeftijd: 55 jaar

Tattoo shop: Tattoo Mania, Apeldoorn

Deze Inkt Smijter zit al bijna 30 jaar in het vak. Gerrit is vroeger begonnen met schilderen, pinstriping en letters en reclame maken op de ouderwetse manier, met kwast en spuitbus. In deze tijd heeft Gerrit een eigen unieke stijl ontwikkeld die hij heeft meegenomen naar de tattoo wereld.

Gerrit heeft zichzelf leren tatoeëren en via een vriend kon hij een machine uit Engeland kopen. Na zijn eerste tattoo op zichzelf te hebben gezet, kreeg hij al snel zoveel klanten dat hij zich volledig op het tatoeëren kon focussen.

Gerrit heeft meerdere prijzen gewonnen op tattoo conventies. Nu is eigenaar van Tattoo Mania in Apedoorn waar hij samen werkt met zijn collega Patrick en geniet van een leuke klantenkring.

In de aflevering vertelt Gerrit over zijn stijl van tatoeëren, hoe hij is begonnen met tatoeëren en geeft hij zijn mening over de kwaliteit van tattoo’s en de evolutie van zijn eigen werk. Verder beantwoord Gerrit leuke vragen van kijkers tijdens de Livestream.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Darko Groenhagen

Darko Groenhagen vertelt in onze tattoo podcast hoe hij is begonnen met tatoeëren. Verder vertelt hij over zijn liefde voor de Japanse cultuur en we hebben het over Save The Pigments.

Dick de Wit

Dick de Wit is de oprichter en eigenaar van de Utrechtse Magic Tattoo Studio. Met ruim 35 jaar ervaring kent hij alle kneepjes van het vak.

Frank Schatsbergen

Frank Schatsbergen is als piercer begonnen bij Jim's Tattoo Studio. Na meer dan 20 jaar is hij daar nog steeds in dienst. Frank is een all round tatoeëerder, gespecialiseerd is letters en japans.