Gerrit Termaat

Leeftijd: 55 jaar

Tattoo shop: Tattoo Mania, Apeldoorn

Deze Inkt Smijter zit al bijna 30 jaar in het vak. Gerrit is vroeger begonnen met schilderen, pinstriping en letters en reclame maken op de ouderwetse manier, met kwast en spuitbus. In deze tijd heeft Gerrit een eigen unieke stijl ontwikkeld die hij heeft meegenomen naar de tattoo wereld.

Gerrit heeft zichzelf leren tatoeëren en via een vriend kon hij een machine uit Engeland kopen. Na zijn eerste tattoo op zichzelf te hebben gezet, kreeg hij al snel zoveel klanten dat hij zich volledig op het tatoeëren kon focussen.

Gerrit heeft meerdere prijzen gewonnen op tattoo conventies. Nu is eigenaar van Tattoo Mania in Apedoorn waar hij samen werkt met zijn collega Patrick en geniet van een leuke klantenkring.

In de aflevering vertelt Gerrit over zijn stijl van tatoeëren, hoe hij is begonnen met tatoeëren en geeft hij zijn mening over de kwaliteit van tattoo’s en de evolutie van zijn eigen werk. Verder beantwoord Gerrit leuke vragen van kijkers tijdens de Livestream.

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

https://www.youtube.com/watch?v=n1S6JonHZhY

Meer Inkt Smijters

Rick Scholten

Rick Scholten heeft zijn eigen shop in Beverwijk, genaamd Veni Vidi Vici. Deze Inkt Smijter tatoeëert alle stijlen, maar laat vooral zijn Japanse stijl zien op social media.

Frank Schatsbergen

Frank Schatsbergen is als piercer begonnen bij Jim's Tattoo Studio. Na meer dan 20 jaar is hij daar nog steeds in dienst. Frank is een all round tatoeëerder, gespecialiseerd is letters en japans.