Hans Pasztjerik

Leeftijd: 36 jaar

Tattoo shop: Stay Classy Tattoo, Schiedam en Zwarte Zwaluw, Rotterdam

Deze Inkt Smijter is 12 jaar geleden begonnen met tatoeëren. Na 2 jaar in de leer bij Robert Aalbers heeft Hans zijn eigen shop geopend in Schiedam en sinds kort ook in Rotterdam. Naast tatoeëren, is deze Inkt Smijter ook een A klasse kickbokser.

In de aflevering vertelt Hans over zijn tijd als leerling bij Robert, over zijn ervaringen tijdens het programma “Tattoo Disasters,” het openen van zijn shops en de combinatie tussen kickboksen en tatoeëren.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten hieronder.

Hele aflevering zien? Check het op ons YouTube kanaal.

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram.

Meer Inkt Smijters

Kristel Jissink

Kristel Met Jissink, onder andere bekend van Tattoo Disasters, is een all round tatoeëerster met een gezonde voorkeur voor het zetten van portretten en old school tatoeages.

Jimmy Hendriks

Jimmy Hendriks is sinds zijn 13e al bezig met het tattoo vak. Na zijn dienst bij de marine en ervaring op te hebben gedaan van andere tatoeëerders, opende hij zijn eigen shop in Den Bosch, Jim's Tattoo Studio.

Tattoo Molly

Deze Inkt Smijter OG heeft ruim 40 jaar getatoeëerd en behoort tot de tattoo legendes van Nederland. In onze tattoo podcast vertelt Molly onder andere over zijn indrukwekkende verzameling flashes, boeken en tattoo machines.