Inkt Smijters #1: Dick de Wit, Bill Loika en Anthony van Eerten

In deze aflevering van Inkt Smijters gaan Andy en Jarno in gesprek met Dick de Wit, Bill Loika en Anthony van Eerten. De sfeer zit er lekker in en bij binnenkomst worden de verhalen van vroeger al meteen gedeeld.

We beginnen met een voorstelronde waarin iedereen vertelt hoe hij is begonnen met tatoeëren. Bill en Dick vertellen hoe zij als jonge Inkt Smijter vol bewondering een tattoo shop binnen liepen en meteen verkocht waren. Zij vertellen ook dat het vergeleken met vroeger nu een stuk makkelijker is om tatoeëerder te worden.

Tijdens de aflevering praten we over de verschillende soorten inkt en hoe je vroeger aan de ingrediënten van de inkt kwam. Verder hebben we het ook over tattoo machines, conventies, hygiene, het openen van een shop, naalden, verschillende tattoo stijlen en nog veel meer.

Bekijk de hele aflevering via YouTube, Spotify, Google podcast, iTunes.

Inkt Smijters #16: Henry Greeve en Marcel Hoitsema

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Henry Greeve en Marcel Hoitsema. We praten met de heren over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, we hebben het over de kleuren, muziek en het spelen in een band, verschillende tattoo stijlen en er worden leuke verhalen gedeeld met elkaar.

Inkt Smijters #15: Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen

In deze aflevering gaan we in gesprek met Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen. We praten over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, hun werkwijze en we bellen met de nieuwe tattoo bond, opgezet door Sil Deijs en Henk Schiffmacher.,

Inkt Smijters #14: Rinus Souisa en Loes Souisa

In deze aflevering gaan we in gesprek met Rinus Souisa en Loes Souisa. Het is een super informatieve aflevering geworden waarin we een kijkje krijgen in de wereld van de medische tattoos. Verder neemt Rinus ons mee naar Samoa, waar hij een pe'a tattoo heeft gekregen. Hij vertelt over de verhalen en culturen achter verschillende tattoo stijlen.