Inkt Smijters #1: Dick de Wit, Bill Loika en Anthony van Eerten

In deze aflevering van Inkt Smijters gaan Andy en Jarno in gesprek met Dick de Wit, Bill Loika en Anthony van Eerten. De sfeer zit er lekker in en bij binnenkomst worden de verhalen van vroeger al meteen gedeeld.

We beginnen met een voorstelronde waarin iedereen vertelt hoe hij is begonnen met tatoeëren. Bill en Dick vertellen hoe zij als jonge Inkt Smijter vol bewondering een tattoo shop binnen liepen en meteen verkocht waren. Zij vertellen ook dat het vergeleken met vroeger nu een stuk makkelijker is om tatoeëerder te worden.

Tijdens de aflevering praten we over de verschillende soorten inkt en hoe je vroeger aan de ingrediënten van de inkt kwam. Verder hebben we het ook over tattoo machines, conventies, hygiene, het openen van een shop, naalden, verschillende tattoo stijlen en nog veel meer.

Bekijk de hele aflevering via YouTube, Spotify, Google podcast, iTunes.

Inkt Smijters #11: Jeroen Janssen en Willem Janssen

van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Jeroen Janssen en Willem Janssen van Janssen Janssen Tattoo. De tweelingbroers zijn tegelijkertijd begonnen met tatoeëren en tatoeëren nu 11 jaar. In onze tattoo podcast o.a. over het starten van hun eigen shop.

Inkt Smijters #10: Dikke Dennis en Tattoo Molly

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Dikke Dennis en Tattoo Molly. Dikke Dennis is bekend geworden als artiest en mascotte van de Eindhovense hardrockband Peter Pan Speedrock en met meer dan 40 jaar ervaring behoort Molly tot de tattoo legendes van Nederland.

Inkt Smijters #9: Gerrit Termaat en Rick Scholten

In deze podcast aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Gerrit Termaat en Rick Scholten. Gerrit heeft zijn eigen tattoo shop in Apeldoorn, Tattoo Mania, en Rick heeft zijn eigen shop in Beverwijk, Veni Vidi Vici. Twee hele bekende jongens uit de tattoo wereld.