Inkt Smijters #12: Andy van Rens en Tattoo Nicky

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Andy van Rens en Nicky van Minderhout, beter bekend als Tattoo Nicky. Andy van Rens werk bij True Blue Tattoo in Eindhoven en is regelmatig te vinden bij andere shops als gast artiest. Nicky van Minderhout heeft zijn eigen shop in Wijchen, genaamd Tattoo Nicky.

We praten over hoe Andy en Nicky zijn begonnen met tatoeëren en bij wie ze in de leer zijn geweest. Verder praten we over de stijlen die beide mannen graag tatoeëren en naar welke tatoeëerders Andy en Nicky opkijken en inspiratie vandaan halen. Ook praten we over allergische reacties die sommige klanten hebben op tattoo inkt en andere producten. Daarnaast behandelen we een vraag van een van onze kijkers over onbetaald apprenticeship en hoe je dat kunt regelen naast het dekken van je vaste lasten.

Kortom weer een leuke en informatieve aflevering!

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

Inkt Smijters Podcast #13: Darko Groenhagen en Rinto Bekkema

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan we in gesprek met Darko Groenhagen en Rinto Bekkema. Darko heeft zijn eigen shop in Tilburg, Oneness Tattoo Studio, en Rinto heeft zijn eigen shop in Burgum, Rinto's Tattoo Studio. Het is een hele informatieve en interessante aflevering geworden al zeggen we het zelf. Veel kijk en luister plezier!

Inkt Smijters #12: Andy van Rens en Tattoo Nicky

In deze aflevering gaan we in gesprek met Andy van Rens en Nicky van Minderhout, beter bekend als Tattoo Nicky. Tijdens de aflevering praten we over verschillende stijlen, allergische reacties op tattoo producten en onbetaalde apprenticeships. Kortom een leuke en informatieve aflevering van onze tattoo podcast.

Inkt Smijters #11: Jeroen Janssen en Willem Janssen

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Jeroen Janssen en Willem Janssen van Janssen Janssen Tattoo. De tweelingbroers zijn tegelijkertijd begonnen met tatoeëren en tatoeëren nu 11 jaar. In onze tattoo podcast o.a. over het starten van hun eigen shop.