Inkt Smijters #12: Andy van Rens en Tattoo Nicky

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Andy van Rens en Nicky van Minderhout, beter bekend als Tattoo Nicky. Andy van Rens werk bij True Blue Tattoo in Eindhoven en is regelmatig te vinden bij andere shops als gast artiest. Nicky van Minderhout heeft zijn eigen shop in Wijchen, genaamd Tattoo Nicky.

We praten over hoe Andy en Nicky zijn begonnen met tatoeëren en bij wie ze in de leer zijn geweest. Verder praten we over de stijlen die beide mannen graag tatoeëren en naar welke tatoeëerders Andy en Nicky opkijken en inspiratie vandaan halen. Ook praten we over allergische reacties die sommige klanten hebben op tattoo inkt en andere producten. Daarnaast behandelen we een vraag van een van onze kijkers over onbetaald apprenticeship en hoe je dat kunt regelen naast het dekken van je vaste lasten.

Kortom weer een leuke en informatieve aflevering!

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

Inkt Smijters #16: Henry Greeve en Marcel Hoitsema

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Henry Greeve en Marcel Hoitsema. We praten met de heren over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, we hebben het over de kleuren, muziek en het spelen in een band, verschillende tattoo stijlen en er worden leuke verhalen gedeeld met elkaar.

Inkt Smijters #15: Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen

In deze aflevering gaan we in gesprek met Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen. We praten over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, hun werkwijze en we bellen met de nieuwe tattoo bond, opgezet door Sil Deijs en Henk Schiffmacher.,

Inkt Smijters #14: Rinus Souisa en Loes Souisa

In deze aflevering gaan we in gesprek met Rinus Souisa en Loes Souisa. Het is een super informatieve aflevering geworden waarin we een kijkje krijgen in de wereld van de medische tattoos. Verder neemt Rinus ons mee naar Samoa, waar hij een pe'a tattoo heeft gekregen. Hij vertelt over de verhalen en culturen achter verschillende tattoo stijlen.