Inkt Smijters #15: Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen

In deze aflevering van de tattoo podcast van Nederland gaan we in gesprek met Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen. Ben Saunders tatoeëert 22 jaar en is, sinds zijn winst van de eerste editie van The Voice of Holland, zanger. Saul Masbaitoeboen tatoeëert 10 jaar, maakt vette jassen en is foto- en videograaf.

In de aflevering vertellen Ben en Saul hoe zij zijn begonnen met tatoeëren. We parten met Ben over zijn shop en zijn werkwijze. Hij vertelt hoe het was om the Voice te winnen en wat voor effect dit heeft gehad op zijn leven.

Met Saul praten we over de jassen die hij heeft gemaakt voor onder andere Rico Verhoeven en André Hazes. Verder vertelt ook hij over zijn shop en zijn manier van werken.

We bellen met de nieuwe tattoo bond van Sil Deijs en Henk Schiffmacher die zich inzetten voor de belangen van de tatoeëerders.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

Inkt Smijters #16: Henry Greeve en Marcel Hoitsema

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Henry Greeve en Marcel Hoitsema. We praten met de heren over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, we hebben het over de kleuren, muziek en het spelen in een band, verschillende tattoo stijlen en er worden leuke verhalen gedeeld met elkaar.

Inkt Smijters #14: Rinus Souisa en Loes Souisa

In deze aflevering gaan we in gesprek met Rinus Souisa en Loes Souisa. Het is een super informatieve aflevering geworden waarin we een kijkje krijgen in de wereld van de medische tattoos. Verder neemt Rinus ons mee naar Samoa, waar hij een pe'a tattoo heeft gekregen. Hij vertelt over de verhalen en culturen achter verschillende tattoo stijlen.

Inkt Smijters Podcast #13: Darko Groenhagen en Rinto Bekkema

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan we in gesprek met Darko Groenhagen en Rinto Bekkema. Darko heeft zijn eigen shop in Tilburg, Oneness Tattoo Studio, en Rinto heeft zijn eigen shop in Burgum, Rinto's Tattoo Studio. Het is een hele informatieve en interessante aflevering geworden al zeggen we het zelf. Veel kijk en luister plezier!