Inkt Smijters #16: Henry Greeve en Marcel Hoitsema

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Henry Greeve en Marcel Hoitsema. Henry Greeve heeft zijn eigen shop in Deventer, De Halve Maen Tattoo, en Marcel Hoitsema werk bij De Tattoo Zaak in Breda.

In de tattoo podcast praten we over hoe Henry en Marcel zijn begonnen met tatoeëren. Henry heeft veel beveiligingswerk gedaan voordat hij uiteindelijk bij een shop in Arnhem het vak mocht gaan leren. Voordat Marcel bij Greg Orie in de leer is gegaan was hij eigenaar van zijn eigen kroeg in Veldhoven.

Beide heren zijn erg muzikaal aangelegd en hebben in verschillende bands gespeeld. Henry vertelt dat hij momenteel de trombone aan het leren is en Marcel heeft nog steeds een afscheidsoptreden gepland staan met zijn band.

Verder praten we over het verdwijnen van de kleuren en de nieuwe maatregelen die de GGD heeft verzonnen op het gebied van hygiëne. Marcel vertelt over het opzetten van een stencil en Henry neemt ons mee in een leuk verhaal over een tattoo sessie die hij heeft meegemaakt.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

Inkt Smijters #16: Henry Greeve en Marcel Hoitsema

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Henry Greeve en Marcel Hoitsema. We praten met de heren over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, we hebben het over de kleuren, muziek en het spelen in een band, verschillende tattoo stijlen en er worden leuke verhalen gedeeld met elkaar.

Inkt Smijters #15: Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen

In deze aflevering gaan we in gesprek met Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen. We praten over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, hun werkwijze en we bellen met de nieuwe tattoo bond, opgezet door Sil Deijs en Henk Schiffmacher.,

Inkt Smijters #14: Rinus Souisa en Loes Souisa

In deze aflevering gaan we in gesprek met Rinus Souisa en Loes Souisa. Het is een super informatieve aflevering geworden waarin we een kijkje krijgen in de wereld van de medische tattoos. Verder neemt Rinus ons mee naar Samoa, waar hij een pe'a tattoo heeft gekregen. Hij vertelt over de verhalen en culturen achter verschillende tattoo stijlen.