€ 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Inkt Smijters #2: Robert Aalbers en Hans Pasztjerik

In deze aflevering van Inkt Smijters gaan Andy en Jarno in gesprek met Robert Aalbers en Hans Pasztjerik. Deze Inkt Smijters zijn onder andere bekend van tv programma’s “Inkt Masters” en “Eerste hulp bij Tattoo Disasters.”

Tijdens de aflevering praten we onder andere over hoe het is om mee te doen aan een tv programma, hoe Robert en Hans elkaar hebben ontmoet en wie hun voorbeelden uit de tattoo wereld zijn.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

Inkt Smijters #16: Henry Greeve en Marcel Hoitsema

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Henry Greeve en Marcel Hoitsema. We praten met de heren over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, we hebben het over de kleuren, muziek en het spelen in een band, verschillende tattoo stijlen en er worden leuke verhalen gedeeld met elkaar.

Inkt Smijters #15: Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen

In deze aflevering gaan we in gesprek met Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen. We praten over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, hun werkwijze en we bellen met de nieuwe tattoo bond, opgezet door Sil Deijs en Henk Schiffmacher.,

Inkt Smijters #14: Rinus Souisa en Loes Souisa

In deze aflevering gaan we in gesprek met Rinus Souisa en Loes Souisa. Het is een super informatieve aflevering geworden waarin we een kijkje krijgen in de wereld van de medische tattoos. Verder neemt Rinus ons mee naar Samoa, waar hij een pe'a tattoo heeft gekregen. Hij vertelt over de verhalen en culturen achter verschillende tattoo stijlen.