Inkt Smijters #2: Robert Aalbers en Hans Pasztjerik

In deze aflevering van Inkt Smijters gaan Andy en Jarno in gesprek met Robert Aalbers en Hans Pasztjerik. Deze Inkt Smijters zijn onder andere bekend van tv programma’s “Inkt Masters” en “Eerste hulp bij Tattoo Disasters.”

Tijdens de aflevering praten we onder andere over hoe het is om mee te doen aan een tv programma, hoe Robert en Hans elkaar hebben ontmoet en wie hun voorbeelden uit de tattoo wereld zijn.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

Inkt Smijters #11: Jeroen Janssen en Willem Janssen

van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Jeroen Janssen en Willem Janssen van Janssen Janssen Tattoo. De tweelingbroers zijn tegelijkertijd begonnen met tatoeëren en tatoeëren nu 11 jaar. In onze tattoo podcast o.a. over het starten van hun eigen shop.

Inkt Smijters #10: Dikke Dennis en Tattoo Molly

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Dikke Dennis en Tattoo Molly. Dikke Dennis is bekend geworden als artiest en mascotte van de Eindhovense hardrockband Peter Pan Speedrock en met meer dan 40 jaar ervaring behoort Molly tot de tattoo legendes van Nederland.

Inkt Smijters #9: Gerrit Termaat en Rick Scholten

In deze podcast aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Gerrit Termaat en Rick Scholten. Gerrit heeft zijn eigen tattoo shop in Apeldoorn, Tattoo Mania, en Rick heeft zijn eigen shop in Beverwijk, Veni Vidi Vici. Twee hele bekende jongens uit de tattoo wereld.