Inkt Smijters #3: Jim Orie en Nick Uittenbogaard

In deze aflevering van Inkt Smijters gaan Andy en Jarno in gesprek met Jim Orie en Nick Uittenbogaard. Jim Orie is begonnen in de shop van zijn vader, Dragon Tattoo in Eindhoven, waar hij omringd was door de beste tatoeëerders. Jim tatoeëert het liefst in etnische stylen en is gespecialiseerd in “symbolisch blackwork.” Nick is 6 jaar geleden begonnen bij Needle Art in Gorkum, waar hij met zijn eigen tekeningen is binnengewandeld. Hij is gespecialiseerd in het maken van realistische stukken in zwart-wit.

In de aflevering praten we over de huidige tattoo kwaliteit in Nederland, de collegialiteit onder tatoeëerders, verschillende tattoo stijlen en wordt de vraag “is de klant koning?” behandeld.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

https://youtu.be/_oowNMzrMeU

Inkt Smijters #11: Jeroen Janssen en Willem Janssen

van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Jeroen Janssen en Willem Janssen van Janssen Janssen Tattoo. De tweelingbroers zijn tegelijkertijd begonnen met tatoeëren en tatoeëren nu 11 jaar. In onze tattoo podcast o.a. over het starten van hun eigen shop.

Inkt Smijters #10: Dikke Dennis en Tattoo Molly

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Dikke Dennis en Tattoo Molly. Dikke Dennis is bekend geworden als artiest en mascotte van de Eindhovense hardrockband Peter Pan Speedrock en met meer dan 40 jaar ervaring behoort Molly tot de tattoo legendes van Nederland.

Inkt Smijters #9: Gerrit Termaat en Rick Scholten

In deze podcast aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Gerrit Termaat en Rick Scholten. Gerrit heeft zijn eigen tattoo shop in Apeldoorn, Tattoo Mania, en Rick heeft zijn eigen shop in Beverwijk, Veni Vidi Vici. Twee hele bekende jongens uit de tattoo wereld.