Inkt Smijters #3: Jim Orie en Nick Uittenbogaard

In deze aflevering van Inkt Smijters gaan Andy en Jarno in gesprek met Jim Orie en Nick Uittenbogaard. Jim Orie is begonnen in de shop van zijn vader, Dragon Tattoo in Eindhoven, waar hij omringd was door de beste tatoeëerders. Jim tatoeëert het liefst in etnische stylen en is gespecialiseerd in “symbolisch blackwork.” Nick is 6 jaar geleden begonnen bij Needle Art in Gorkum, waar hij met zijn eigen tekeningen is binnengewandeld. Hij is gespecialiseerd in het maken van realistische stukken in zwart-wit.

In de aflevering praten we over de huidige tattoo kwaliteit in Nederland, de collegialiteit onder tatoeëerders, verschillende tattoo stijlen en wordt de vraag “is de klant koning?” behandeld.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

https://youtu.be/_oowNMzrMeU

Inkt Smijters #16: Henry Greeve en Marcel Hoitsema

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Henry Greeve en Marcel Hoitsema. We praten met de heren over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, we hebben het over de kleuren, muziek en het spelen in een band, verschillende tattoo stijlen en er worden leuke verhalen gedeeld met elkaar.

Inkt Smijters #15: Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen

In deze aflevering gaan we in gesprek met Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen. We praten over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, hun werkwijze en we bellen met de nieuwe tattoo bond, opgezet door Sil Deijs en Henk Schiffmacher.,

Inkt Smijters #14: Rinus Souisa en Loes Souisa

In deze aflevering gaan we in gesprek met Rinus Souisa en Loes Souisa. Het is een super informatieve aflevering geworden waarin we een kijkje krijgen in de wereld van de medische tattoos. Verder neemt Rinus ons mee naar Samoa, waar hij een pe'a tattoo heeft gekregen. Hij vertelt over de verhalen en culturen achter verschillende tattoo stijlen.