Inkt Smijters #4: Marco Bratt en Elias Papadopoulos

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Marco Bratt en Elias Papadopoulos. Marco zit al 30 jaar in het vak en haalt veel inspiratie uit de Japanse cultuur. Ook Elias tatoeëert al 30 jaar en heeft vroeger gewerkt bij Dick de Wit. Nu heeft hij zijn eigen shop in Arnhem.

In de aflevering bespreken we weer leuke onderwerpen en er wordt vooral veel gelachen. We gaan in op de Japanse cultuur, tattoos op social media, omgang met klanten en natuurlijk komen de verhalen van conventies ook ter sprake.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

https://youtu.be/ONGvaoxmuSw

Inkt Smijters #11: Jeroen Janssen en Willem Janssen

van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Jeroen Janssen en Willem Janssen van Janssen Janssen Tattoo. De tweelingbroers zijn tegelijkertijd begonnen met tatoeëren en tatoeëren nu 11 jaar. In onze tattoo podcast o.a. over het starten van hun eigen shop.

Inkt Smijters #10: Dikke Dennis en Tattoo Molly

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Dikke Dennis en Tattoo Molly. Dikke Dennis is bekend geworden als artiest en mascotte van de Eindhovense hardrockband Peter Pan Speedrock en met meer dan 40 jaar ervaring behoort Molly tot de tattoo legendes van Nederland.

Inkt Smijters #9: Gerrit Termaat en Rick Scholten

In deze podcast aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Gerrit Termaat en Rick Scholten. Gerrit heeft zijn eigen tattoo shop in Apeldoorn, Tattoo Mania, en Rick heeft zijn eigen shop in Beverwijk, Veni Vidi Vici. Twee hele bekende jongens uit de tattoo wereld.