Inkt Smijters #4: Marco Bratt en Elias Papadopoulos

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Marco Bratt en Elias Papadopoulos. Marco zit al 30 jaar in het vak en haalt veel inspiratie uit de Japanse cultuur. Ook Elias tatoeëert al 30 jaar en heeft vroeger gewerkt bij Dick de Wit. Nu heeft hij zijn eigen shop in Arnhem.

In de aflevering bespreken we weer leuke onderwerpen en er wordt vooral veel gelachen. We gaan in op de Japanse cultuur, tattoos op social media, omgang met klanten en natuurlijk komen de verhalen van conventies ook ter sprake.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

https://youtu.be/ONGvaoxmuSw

Inkt Smijters #16: Henry Greeve en Marcel Hoitsema

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Henry Greeve en Marcel Hoitsema. We praten met de heren over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, we hebben het over de kleuren, muziek en het spelen in een band, verschillende tattoo stijlen en er worden leuke verhalen gedeeld met elkaar.

Inkt Smijters #15: Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen

In deze aflevering gaan we in gesprek met Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen. We praten over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, hun werkwijze en we bellen met de nieuwe tattoo bond, opgezet door Sil Deijs en Henk Schiffmacher.,

Inkt Smijters #14: Rinus Souisa en Loes Souisa

In deze aflevering gaan we in gesprek met Rinus Souisa en Loes Souisa. Het is een super informatieve aflevering geworden waarin we een kijkje krijgen in de wereld van de medische tattoos. Verder neemt Rinus ons mee naar Samoa, waar hij een pe'a tattoo heeft gekregen. Hij vertelt over de verhalen en culturen achter verschillende tattoo stijlen.