Inkt Smijters #5: Roland van Beeck en Frank Dilien

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Roland “The Needle Doctor” van Beeck en Frank “The Butcher” Dilien. Roland tatoeëert al 40 jaar en is zich nu gaan focussen op zijn passie voor muziek. Frank tatoeëert al 20 jaar en is gespecialiseerd in portretwerken.

In de aflevering praten we over oude tattoo legendes, de machines van vroeger, hoe belangrijk het is om te kennis met elkaar te delen en vertellen Frank en Roland over hun dierbaarste tatoeage. Verder hebben we het ook over voeding en de hygiëne regels in België.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

Inkt Smijters #11: Jeroen Janssen en Willem Janssen

van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Jeroen Janssen en Willem Janssen van Janssen Janssen Tattoo. De tweelingbroers zijn tegelijkertijd begonnen met tatoeëren en tatoeëren nu 11 jaar. In onze tattoo podcast o.a. over het starten van hun eigen shop.

Inkt Smijters #10: Dikke Dennis en Tattoo Molly

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Dikke Dennis en Tattoo Molly. Dikke Dennis is bekend geworden als artiest en mascotte van de Eindhovense hardrockband Peter Pan Speedrock en met meer dan 40 jaar ervaring behoort Molly tot de tattoo legendes van Nederland.

Inkt Smijters #9: Gerrit Termaat en Rick Scholten

In deze podcast aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Gerrit Termaat en Rick Scholten. Gerrit heeft zijn eigen tattoo shop in Apeldoorn, Tattoo Mania, en Rick heeft zijn eigen shop in Beverwijk, Veni Vidi Vici. Twee hele bekende jongens uit de tattoo wereld.