Inkt Smijters #5: Roland van Beeck en Frank Dilien

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Roland “The Needle Doctor” van Beeck en Frank “The Butcher” Dilien. Roland tatoeëert al 40 jaar en is zich nu gaan focussen op zijn passie voor muziek. Frank tatoeëert al 20 jaar en is gespecialiseerd in portretwerken.

In de aflevering praten we over oude tattoo legendes, de machines van vroeger, hoe belangrijk het is om te kennis met elkaar te delen en vertellen Frank en Roland over hun dierbaarste tatoeage. Verder hebben we het ook over voeding en de hygiëne regels in België.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

Inkt Smijters #16: Henry Greeve en Marcel Hoitsema

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Henry Greeve en Marcel Hoitsema. We praten met de heren over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, we hebben het over de kleuren, muziek en het spelen in een band, verschillende tattoo stijlen en er worden leuke verhalen gedeeld met elkaar.

Inkt Smijters #15: Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen

In deze aflevering gaan we in gesprek met Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen. We praten over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, hun werkwijze en we bellen met de nieuwe tattoo bond, opgezet door Sil Deijs en Henk Schiffmacher.,

Inkt Smijters #14: Rinus Souisa en Loes Souisa

In deze aflevering gaan we in gesprek met Rinus Souisa en Loes Souisa. Het is een super informatieve aflevering geworden waarin we een kijkje krijgen in de wereld van de medische tattoos. Verder neemt Rinus ons mee naar Samoa, waar hij een pe'a tattoo heeft gekregen. Hij vertelt over de verhalen en culturen achter verschillende tattoo stijlen.