Inkt Smijters #6: Veerle London en Paul Heerkens

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Veerle London en Paul Heerkens. Veerle heeft haar eigen shop Skinwerks Tattoo in Den Bosch en Paul is eigenaar van Laserpraktijk Breda.

Veerle London tatoeëert al meer dan 10 jaar en heeft een unieke stijl ontwikkeld. Paul Heerkens is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages met laser technieken en wel bekend in de tattoo wereld.

In de aflevering praten we over de relatie tussen laseren en tatoeëren, verschillende stijlen, internationaal tatoeëren en wordt er natuurlijk gelachen om de verhalen van vroeger. Zo vertelt Paul welke methode hij gebruikt om de tatoeages bij zijn klanten te verwijderen en vertelt Veerle over de gezelligheid die hoort bij het tatoeëren als gast artiest bij andere shops.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

Inkt Smijters Podcast #13: Darko Groenhagen en Rinto Bekkema

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan we in gesprek met Darko Groenhagen en Rinto Bekkema. Darko heeft zijn eigen shop in Tilburg, Oneness Tattoo Studio, en Rinto heeft zijn eigen shop in Burgum, Rinto's Tattoo Studio. Het is een hele informatieve en interessante aflevering geworden al zeggen we het zelf. Veel kijk en luister plezier!

Inkt Smijters #12: Andy van Rens en Tattoo Nicky

In deze aflevering gaan we in gesprek met Andy van Rens en Nicky van Minderhout, beter bekend als Tattoo Nicky. Tijdens de aflevering praten we over verschillende stijlen, allergische reacties op tattoo producten en onbetaalde apprenticeships. Kortom een leuke en informatieve aflevering van onze tattoo podcast.

Inkt Smijters #11: Jeroen Janssen en Willem Janssen

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Jeroen Janssen en Willem Janssen van Janssen Janssen Tattoo. De tweelingbroers zijn tegelijkertijd begonnen met tatoeëren en tatoeëren nu 11 jaar. In onze tattoo podcast o.a. over het starten van hun eigen shop.