Inkt Smijters #6: Veerle London en Paul Heerkens

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Veerle London en Paul Heerkens. Veerle heeft haar eigen shop Skinwerks Tattoo in Den Bosch en Paul is eigenaar van Laserpraktijk Breda.

Veerle London tatoeëert al meer dan 10 jaar en heeft een unieke stijl ontwikkeld. Paul Heerkens is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages met laser technieken en wel bekend in de tattoo wereld.

In de aflevering praten we over de relatie tussen laseren en tatoeëren, verschillende stijlen, internationaal tatoeëren en wordt er natuurlijk gelachen om de verhalen van vroeger. Zo vertelt Paul welke methode hij gebruikt om de tatoeages bij zijn klanten te verwijderen en vertelt Veerle over de gezelligheid die hoort bij het tatoeëren als gast artiest bij andere shops.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

Inkt Smijters #8: Carmen Hendriks en Kristel Jissink

In deze podcast aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Carmen Hendriks en Kristel Met. We hebben het over verhalen van vroeger, tattoo tv, gezichttattoos, vrouwen in de tattoo wereld, inkt en nog veel meer.

Inkt Smijters #7: Jimmy Hendriks en Frank Schatsbergen

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Jimmy Hendriks en Frank Schatsbergen. In de aflevering praten we over hoe Jimmy en Frank zijn begonnen met tatoeëren en de mooie verhalen die daarbij te pas komen. Verder hebben we het ook over piercings, een aantal oude tattoo legendes, tattoo shops, schilderen, opa zijn, tattoo inkt, tattoo machines en nog veel meer!

Inkt Smijters #6: Veerle London en Paul Heerkens

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Veerle London en Paul Heerkens. We praten over de relatie tussen laseren en tatoeëren, verschillende stijlen, internationaal tatoeëren en er wordt natuurlijk gelachen om de verhalen van vroeger.