Inkt Smijters #6: Veerle London en Paul Heerkens

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Veerle London en Paul Heerkens. Veerle heeft haar eigen shop Skinwerks Tattoo in Den Bosch en Paul is eigenaar van Laserpraktijk Breda.

Veerle London tatoeëert al meer dan 10 jaar en heeft een unieke stijl ontwikkeld. Paul Heerkens is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages met laser technieken en wel bekend in de tattoo wereld.

In de aflevering praten we over de relatie tussen laseren en tatoeëren, verschillende stijlen, internationaal tatoeëren en wordt er natuurlijk gelachen om de verhalen van vroeger. Zo vertelt Paul welke methode hij gebruikt om de tatoeages bij zijn klanten te verwijderen en vertelt Veerle over de gezelligheid die hoort bij het tatoeëren als gast artiest bij andere shops.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

Inkt Smijters #16: Henry Greeve en Marcel Hoitsema

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Henry Greeve en Marcel Hoitsema. We praten met de heren over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, we hebben het over de kleuren, muziek en het spelen in een band, verschillende tattoo stijlen en er worden leuke verhalen gedeeld met elkaar.

Inkt Smijters #15: Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen

In deze aflevering gaan we in gesprek met Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen. We praten over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, hun werkwijze en we bellen met de nieuwe tattoo bond, opgezet door Sil Deijs en Henk Schiffmacher.,

Inkt Smijters #14: Rinus Souisa en Loes Souisa

In deze aflevering gaan we in gesprek met Rinus Souisa en Loes Souisa. Het is een super informatieve aflevering geworden waarin we een kijkje krijgen in de wereld van de medische tattoos. Verder neemt Rinus ons mee naar Samoa, waar hij een pe'a tattoo heeft gekregen. Hij vertelt over de verhalen en culturen achter verschillende tattoo stijlen.