Inkt Smijters #8: Carmen Hendriks en Kristel Jissink

In deze podcast aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Carmen Hendriks en Kristel Met. Carmen werkt bij Jim’s Tattoo Studio in den Bosch en Kristel werkt bij Rob’s Tattoos in Ossendrecht.

Carmen tatoeëert al 12 jaar en zet het liefst grote tatoeages in realistische en chicano stijl. Kristel tatoeëert al 14 jaar en is een all round tatoeëerster met een voorkeur voor portretten en old school.

In de aflevering praten we over Tattoo Disasters en tattoo TV. Verder vertelt Carmen over haar idool Jose Lopez en neemt ze ons mee in haar werkwijze. We gaan in op het onderwerp “vrouwen in de tattoo wereld” en vertelt Kristel over haar gezichtstattoos.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

Inkt Smijters #8: Carmen Hendriks en Kristel Jissink

In deze podcast aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Carmen Hendriks en Kristel Met. We hebben het over verhalen van vroeger, tattoo tv, gezichttattoos, vrouwen in de tattoo wereld, inkt en nog veel meer.

Inkt Smijters #7: Jimmy Hendriks en Frank Schatsbergen

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Jimmy Hendriks en Frank Schatsbergen. In de aflevering praten we over hoe Jimmy en Frank zijn begonnen met tatoeëren en de mooie verhalen die daarbij te pas komen. Verder hebben we het ook over piercings, een aantal oude tattoo legendes, tattoo shops, schilderen, opa zijn, tattoo inkt, tattoo machines en nog veel meer!

Inkt Smijters #6: Veerle London en Paul Heerkens

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Veerle London en Paul Heerkens. We praten over de relatie tussen laseren en tatoeëren, verschillende stijlen, internationaal tatoeëren en er wordt natuurlijk gelachen om de verhalen van vroeger.