Inkt Smijters #9: Gerrit Termaat en Rick Scholten

In deze podcast aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Gerrit Termaat en Rick Scholten.
Gerrit heeft zijn eigen tattoo shop in Apeldoorn, Tattoo Mania, en Rick heeft zijn eigen shop in Beverwijk, Veni Vidi Vici.

Twee hele bekende jongens uit de tattoo wereld. In de eerste live uitzending van Inkt Smijters vertellen Rick en Gerrit hoe zij zijn begonnen met tatoeëren. Verder praten we over tatoeëren in het buitenland, je eigen tattoo designs maken, copyright, het winnen van prijzen op conventies, tattoo programma’s, het gebruiken van dikke lijnen en veel kleuren en beantwoorden beide mannen leuke vragen van onze kijkers.

Bekijk de hele aflevering via YouTubeSpotifyGoogle podcastiTunes.

https://www.youtube.com/watch?v=n1S6JonHZhY

Inkt Smijters #16: Henry Greeve en Marcel Hoitsema

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Henry Greeve en Marcel Hoitsema. We praten met de heren over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, we hebben het over de kleuren, muziek en het spelen in een band, verschillende tattoo stijlen en er worden leuke verhalen gedeeld met elkaar.

Inkt Smijters #15: Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen

In deze aflevering gaan we in gesprek met Ben Saunders en Saul Masbaitoeboen. We praten over hoe zij zijn begonnen met tatoeëren, hun werkwijze en we bellen met de nieuwe tattoo bond, opgezet door Sil Deijs en Henk Schiffmacher.,

Inkt Smijters #14: Rinus Souisa en Loes Souisa

In deze aflevering gaan we in gesprek met Rinus Souisa en Loes Souisa. Het is een super informatieve aflevering geworden waarin we een kijkje krijgen in de wereld van de medische tattoos. Verder neemt Rinus ons mee naar Samoa, waar hij een pe'a tattoo heeft gekregen. Hij vertelt over de verhalen en culturen achter verschillende tattoo stijlen.