Jeroen Janssen

Leeftijd: 36 jaar

Tattoo shop: Janssen Janssen Tattoo, Venlo

Deze Inkt Smijter zit 11 jaar in het vak en is gespecialiseerd in de Old School stijl. Jeroen was vroeger al goed in tekenen en is begonnen met tatoeëren bij Wild Things in Venlo. Toen Jeroen en Willem begonnen met tatoeëren konden bij elkaar oefenen.

Sinds kort heeft Jeroen samen met zijn tweelingbroer Willem een eigen shop geopend in Venlo genaamd Janssen Janssen Tattoo. Eens per week houden de broers een inloopavond om klanten van kleinere tattoo’s te kunnen voorzien.

In de podcast aflevering vertelt Jeroen over het zetten van zijn eerste tattoo bij zijn tweelingbroer Willem en welke machine die hij gebruikte toen hij begon met tatoeëren. Verder vertelt Jeroen over het openen van zijn eigen shop, het maken van zijn eigen machines en de tattoos die hij zelf heeft laten zetten.

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Rinus Souisa

Inkt Smijter OG Rinus Souisa zit al 52 jaar in het vak. Door de jaren heen heeft Rinus veel gereisd en kennis mogen opdoen van de culturen achter verschillende tattoo stijlen. Nu werkt Rinus in zijn medische tattoo praktijk om zijn cliënten van de beste hulp te voorzien.

Marco Bratt

Marco zit al 30 jaar in het vak en haalt veel inspiratie uit de Japanse cultuur. Naast het tatoeëren bij zijn eigen shop in Noordwijk is Marco ook auteur van een aantal boeken, waaronder een boek over de Japanse tattoo kunst.

Rinto Bekkema

Rinto Bekkema vertelt in onze tattoo podcast hoe hij is begonnen met tatoeëren. Verder praten we over machines, rugstukken, tattoo conventies en Save The Pigments.