Jeroen Janssen

Leeftijd: 36 jaar

Tattoo shop: Janssen Janssen Tattoo, Venlo

Deze Inkt Smijter zit 11 jaar in het vak en is gespecialiseerd in de Old School stijl. Jeroen was vroeger al goed in tekenen en is begonnen met tatoeëren bij Wild Things in Venlo. Toen Jeroen en Willem begonnen met tatoeëren konden bij elkaar oefenen.

Sinds kort heeft Jeroen samen met zijn tweelingbroer Willem een eigen shop geopend in Venlo genaamd Janssen Janssen Tattoo. Eens per week houden de broers een inloopavond om klanten van kleinere tattoo’s te kunnen voorzien.

In de podcast aflevering vertelt Jeroen over het zetten van zijn eerste tattoo bij zijn tweelingbroer Willem en welke machine die hij gebruikte toen hij begon met tatoeëren. Verder vertelt Jeroen over het openen van zijn eigen shop, het maken van zijn eigen machines en de tattoos die hij zelf heeft laten zetten.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Jim Orie

Bij deze Inkt Smijter is het tatoeëren er letterlijk met de paplepel ingegoten. Jim tatoeëert het liefst in etnische stylen en is gespecialiseerd in "symbolisch blackwork."

Frank Dilien

Frank The Butcher zit al meer dan 20 jaar in het vak en is gespecialiseerd in portretwerk. Op conventies heeft Frank vele prijzen op zijn naam mogen zetten.

Roland van Beeck

Deze Inkt Smijters zit al 40 jaar in het vak. Als ex café baas, tatoeëerder en ook nog ex kankerpatiënt, heeft Roland in 2020 The Voice Senior gewonnen.