Jim Orie

Leeftijd: 36 jaar

Tattoo shop: Dragon Tattoo, Eindhoven

Bij deze Inkt Smijter is het tatoeëren er letterlijk met de paplepel ingegoten. Bij de shop van zijn vader, Dragon Tattoo in Eindhoven, was Jim omringd door de beste tatoeëerders en is hij verliefd geworden op het vak.

Jim tatoeëert het liefst in etnische stylen en is gespecialiseerd in “symbolisch blackwork.” Na een aantal jaren een eigen zaak te hebben gehad, heeft Jim de shop van zijn pa overgenomen.

In deze aflevering horen we hoe deze Inkt Smijter het vak heeft geleerd in de shop van zijn pa. Verder vertelt Jim zijn kijk op de maorische stijl, gezichtstattoos en het runnen van een shop.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten hieronder.

Hele aflevering zien? Check het op ons YouTube kanaal.

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Tattoo Nicky

Nicky van Minderhout, beter bekend als Tattoo Nicky heeft zijn eigen shop in Wijchen. Nicky tatoeëert nu 10 jaar en heeft een voorkeur voor de stijlen Maori, Japans en Oriental. In onze podcast vertelt hij er meer over.

Carmen Hendriks

Carmen Handriks, dochter van Jimmy Hendriks, is een echte power vrouw. Bij Inkt Smijters vertelt Carmen onder andere over de tatoeages die ze graag zet.

Willem Janssen

Jeroen Janssen is tegelijkertijd met zijn broer Jeroen begonnen met tatoeëren. Deze Inkt Smijter zit momenteel 11 jaar in het vak en heeft sinds kort zijn eigen shop in Venlo, Janssen Janssen Tattoo.