Jim Orie

Leeftijd: 36 jaar

Tattoo shop: Dragon Tattoo, Eindhoven

Bij deze Inkt Smijter is het tatoeëren er letterlijk met de paplepel ingegoten. Bij de shop van zijn vader, Dragon Tattoo in Eindhoven, was Jim omringd door de beste tatoeëerders en is hij verliefd geworden op het vak.

Jim tatoeëert het liefst in etnische stylen en is gespecialiseerd in “symbolisch blackwork.” Na een aantal jaren een eigen zaak te hebben gehad, heeft Jim de shop van zijn pa overgenomen.

In deze aflevering horen we hoe deze Inkt Smijter het vak heeft geleerd in de shop van zijn pa. Verder vertelt Jim zijn kijk op de maorische stijl, gezichtstattoos en het runnen van een shop.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten hieronder.

Hele aflevering zien? Check het op ons YouTube kanaal.

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Frank Dilien

Frank The Butcher zit al meer dan 20 jaar in het vak en is gespecialiseerd in portretwerk. Op conventies heeft Frank vele prijzen op zijn naam mogen zetten.

Dick de Wit

Dick de Wit is de oprichter en eigenaar van de Utrechtse Magic Tattoo Studio. Met ruim 35 jaar ervaring kent hij alle kneepjes van het vak.

Paul Heerkens

Paul is de eigenaar van Laserpraktijk Breda. In de aflevering vertelt Paul over zijn vak en de nauwe samenwerking met tatoeëerders om zijn klanten zo goed mogelijk te helpen.