Jim Orie

Leeftijd: 36 jaar

Tattoo shop: Dragon Tattoo, Eindhoven

Bij deze Inkt Smijter is het tatoeëren er letterlijk met de paplepel ingegoten. Bij de shop van zijn vader, Dragon Tattoo in Eindhoven, was Jim omringd door de beste tatoeëerders en is hij verliefd geworden op het vak.

Jim tatoeëert het liefst in etnische stylen en is gespecialiseerd in “symbolisch blackwork.” Na een aantal jaren een eigen zaak te hebben gehad, heeft Jim de shop van zijn pa overgenomen.

In deze aflevering horen we hoe deze Inkt Smijter het vak heeft geleerd in de shop van zijn pa. Verder vertelt Jim zijn kijk op de maorische stijl, gezichtstattoos en het runnen van een shop.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten hieronder.

Hele aflevering zien? Check het op ons YouTube kanaal.

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Rinus Souisa

Inkt Smijter OG Rinus Souisa zit al 52 jaar in het vak. Door de jaren heen heeft Rinus veel gereisd en kennis mogen opdoen van de culturen achter verschillende tattoo stijlen. Nu werkt Rinus in zijn medische tattoo praktijk om zijn cliënten van de beste hulp te voorzien.

Saul Masbaitoeboen

Saul Masbaitoeboen is tatoeerder, schildert hele vette jassen en is foto- en videograaf. In de aflevering vertelt hij meer over zijn shop en de tattoos die hij maakt. Super vet om een kijkje te krijgen in zijn creatieve mind.

Nick Uittenbogaard

Deze Inkt Smijter is 6 jaar geleden begonnen bij Needle Art in Gorkum, waar hij met zijn eigen tekeningen is binnengewandeld. Zijn specialiteit ligt bij het maken van realistische stukken in zwart-wit.