Kristel Jissink

Leeftijd: 47 jaar

Tattoo shop: Rob’s Tattoos, Ossendrecht

Deze Inkt Smijter tatoeëert al 14 jaar. Kristel Jissink, beter bekend als Kristel Met, is 15 jaar geleden begonnen als floormanager bij Errol Buwalda van Inkstitution in Rotterdam.

Kristel is een all round tatoeëerster met een voorkeur voor het zetten van portretten en old school tatoeages. Ze werkt sinds 8 jaar bij Rob’s tattoos in Ossendrecht.

Kristel is een van de tatoeëerders van het programma Eerste Hulp bij Tattoo Disasters van Spike waarbij ze samen met Hans Pasztjerik en Robert Aalbers mensen van lelijke tatoeages af helpt.

Tijdens de aflevering vertelt Kristel over hoe zij is begonnen met tatoeëren bij Errol en haar deelname aan hep programma Tattoo Disasters. Verder gaat Kristel in op de tatoeages die zij graag wilt zetten en vertelt ze vele mooie verhalen van vroeger.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Loes Souisa

Loes Souisa heeft een achtergrond in de zorg. Samen met haar partner Rinus Souisa helpt zij mensen in de praktijk voor medische tattoos. In de aflevering gaat Loes dieper in op het verschil tussen de medische en tattoo wereld.

Elias Papadopoulos

Deze Inkt Smijter zit al 30 jaar in het vak en is wel bekend onder de bijnaam Opa. Hij heeft nu zijn eigen shop in Arnhem waar hij zijn klanten van prachtige kunstwerken voorziet.