Kristel Jissink

Leeftijd: 47 jaar

Tattoo shop: Rob’s Tattoos, Ossendrecht

Deze Inkt Smijter tatoeëert al 14 jaar. Kristel Jissink, beter bekend als Kristel Met, is 15 jaar geleden begonnen als floormanager bij Errol Buwalda van Inkstitution in Rotterdam.

Kristel is een all round tatoeëerster met een voorkeur voor het zetten van portretten en old school tatoeages. Ze werkt sinds 8 jaar bij Rob’s tattoos in Ossendrecht.

Kristel is een van de tatoeëerders van het programma Eerste Hulp bij Tattoo Disasters van Spike waarbij ze samen met Hans Pasztjerik en Robert Aalbers mensen van lelijke tatoeages af helpt.

Tijdens de aflevering vertelt Kristel over hoe zij is begonnen met tatoeëren bij Errol en haar deelname aan hep programma Tattoo Disasters. Verder gaat Kristel in op de tatoeages die zij graag wilt zetten en vertelt ze vele mooie verhalen van vroeger.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Anthony van Eerten

Dit jonge talent is gespecialiseerd in dotwork, mandala's en neotradiontal tattoos. Deze bij Magic Tattoo werkende Inkt Smijter zit al meer dan 10 jaar in het vak.

Nick Uittenbogaard

Deze Inkt Smijter is 6 jaar geleden begonnen bij Needle Art in Gorkum, waar hij met zijn eigen tekeningen is binnengewandeld. Zijn specialiteit ligt bij het maken van realistische stukken in zwart-wit.

Marco Bratt

Marco zit al 30 jaar in het vak en haalt veel inspiratie uit de Japanse cultuur. Naast het tatoeëren bij zijn eigen shop in Noordwijk is Marco ook auteur van een aantal boeken, waaronder een boek over de Japanse tattoo kunst.