Kristel Jissink

Leeftijd: 47 jaar

Tattoo shop: Rob’s Tattoos, Ossendrecht

Deze Inkt Smijter tatoeëert al 14 jaar. Kristel Jissink, beter bekend als Kristel Met, is 15 jaar geleden begonnen als floormanager bij Errol Buwalda van Inkstitution in Rotterdam.

Kristel is een all round tatoeëerster met een voorkeur voor het zetten van portretten en old school tatoeages. Ze werkt sinds 8 jaar bij Rob’s tattoos in Ossendrecht.

Kristel is een van de tatoeëerders van het programma Eerste Hulp bij Tattoo Disasters van Spike waarbij ze samen met Hans Pasztjerik en Robert Aalbers mensen van lelijke tatoeages af helpt.

Tijdens de aflevering vertelt Kristel over hoe zij is begonnen met tatoeëren bij Errol en haar deelname aan hep programma Tattoo Disasters. Verder gaat Kristel in op de tatoeages die zij graag wilt zetten en vertelt ze vele mooie verhalen van vroeger.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Nick Uittenbogaard

Deze Inkt Smijter is 6 jaar geleden begonnen bij Needle Art in Gorkum, waar hij met zijn eigen tekeningen is binnengewandeld. Zijn specialiteit ligt bij het maken van realistische stukken in zwart-wit.

Hans Pasztjerik

Deze Inkt Smijter is 12 jaar geleden begonnen met tatoeëren. Na 2 jaar in de leer bij Robert Aalbers heeft Hans zijn eigen shop geopend in Schiedam en sinds kort ook in Rotterdam.

Bill Loika

Ondanks zijn leeftijd zet deze Inkt Smijter OG nog steeds mooie kunstwerken bij zijn klanten.