Loes Souisa

Leeftijd: 57 jaar.

Praktijk: Medische Tattoo Innovations, Goes

Loes Souisa werkt haar hele leven lang al in de zorg. Loes is de partner van Rinus Souisa en samen helpen zij mensen in hun praktijk voor medische tattoos.

Sinds kort zijn ze samen een nieuw project gestart, Inked on the road, waarin Rinus door het land trekt met zijn motor. De motor heeft hij omgebouwd tot tattoo studio.

In de aflevering vertelt Loes Souisa over de relatie tussen de medische wereld en tattoo wereld en hoe er vanuit de medische wereld wordt neergekeken op de tattoo wereld. Verder vertelt Loes over de reizen die zij samen met Rinus heeft gemaakt.

Loes gaat ook in op tattoo therapie en hoe dat mensen met een ziekte kan helpen in hun dagelijkse leven. Ze legt uit dat bij LS en auto immuunziekten tattoo therapie  wordt toegepast. Je lichaam gaat zich dan focussen op het aanvallen van de inkt in plaats van het aanvallen van de spieren. 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Henry Greeve

Henry Greeve heeft zijn eigen streetshop in Arnhem, De Halve Maen Tattoo. Naast het tatoeëren is houdt deze creatieveling zich ook bezig met muziek maken, pinstripen en Sign Painten.

Marco Bratt

Marco zit al 30 jaar in het vak en haalt veel inspiratie uit de Japanse cultuur. Naast het tatoeëren bij zijn eigen shop in Noordwijk is Marco ook auteur van een aantal boeken, waaronder een boek over de Japanse tattoo kunst.

Saul Masbaitoeboen

Saul Masbaitoeboen is tatoeerder, schildert hele vette jassen en is foto- en videograaf. In de aflevering vertelt hij meer over zijn shop en de tattoos die hij maakt. Super vet om een kijkje te krijgen in zijn creatieve mind.