Loes Souisa

Leeftijd: 57 jaar.

Praktijk: Medische Tattoo Innovations, Goes

Loes Souisa werkt haar hele leven lang al in de zorg. Loes is de partner van Rinus Souisa en samen helpen zij mensen in hun praktijk voor medische tattoos.

Sinds kort zijn ze samen een nieuw project gestart, Inked on the road, waarin Rinus door het land trekt met zijn motor. De motor heeft hij omgebouwd tot tattoo studio.

In de aflevering vertelt Loes Souisa over de relatie tussen de medische wereld en tattoo wereld en hoe er vanuit de medische wereld wordt neergekeken op de tattoo wereld. Verder vertelt Loes over de reizen die zij samen met Rinus heeft gemaakt.

Loes gaat ook in op tattoo therapie en hoe dat mensen met een ziekte kan helpen in hun dagelijkse leven. Ze legt uit dat bij LS en auto immuunziekten tattoo therapie  wordt toegepast. Je lichaam gaat zich dan focussen op het aanvallen van de inkt in plaats van het aanvallen van de spieren. 

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Willem Janssen

Jeroen Janssen is tegelijkertijd met zijn broer Jeroen begonnen met tatoeëren. Deze Inkt Smijter zit momenteel 11 jaar in het vak en heeft sinds kort zijn eigen shop in Venlo, Janssen Janssen Tattoo.

Robert Aalbers

Deze Inkt Smijter zit al meer dan 20 jaar in het vak. In zijn eigen shop, Clean Solid Tattoo in Waalwijk, zet hij tattoo's in traditionele en old school stijl.

Dick de Wit

Dick de Wit is de oprichter en eigenaar van de Utrechtse Magic Tattoo Studio. Met ruim 35 jaar ervaring kent hij alle kneepjes van het vak.