Marco Bratt

Leeftijd: 53 jaar

Tattoo shop: Marco Bratt Tattoo, Noordwijk

Deze Inkt Smijter staat bekend om zijn specialisme in de Japanse stijl. Marco zit al 30 jaar in het vak en haalt veel inspiratie uit de Japanse cultuur. Naast het tatoeëren bij zijn eigen shop in Noordwijk is Marco ook auteur van een aantal boeken, waaronder een boek over de Japanse tattoo kunst.

In de aflevering vertelt Marco over de regels met betrekking tot tattoos in Japan en het festival waar hij een paar keer is geweest. Verder komen de oude verhalen tijdens conventies en onderwerpen als photoshop in combinatie met tatoeëren aan bod.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten hieronder.

Hele aflevering zien? Check het op ons YouTube kanaal.

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Elias Papadopoulos

Deze Inkt Smijter zit al 30 jaar in het vak en is wel bekend onder de bijnaam Opa. Hij heeft nu zijn eigen shop in Arnhem waar hij zijn klanten van prachtige kunstwerken voorziet.

Henry Greeve

Henry Greeve heeft zijn eigen streetshop in Arnhem, De Halve Maen Tattoo. Naast het tatoeëren is houdt deze creatieveling zich ook bezig met muziek maken, pinstripen en Sign Painten.

Veerle London

Veerle London heeft haar eigen shop in Den Bosch, Skinwerks Tattoo. Ze vertelt over haar tijd in Amerika en de gezelligheid van het tattoo vak.