Over Ons

Wat begon als een grappig idee vanuit de passie voor tattoos, liep al snel uit tot een professionele productie. Bij Inkt Smijters draait het maar om één ding, “The Art of Tattoos!”

Alle tattoo gerelateerde onderwerpen zullen worden besproken, van verschillende tattoo technieken en stijlen tot piercings, laseren en meer. Wij houden van rauwe en pure verhalen, niets is te gek! Inkt Smijters doelt ernaar om iedereen die wat te vertellen heeft aan het woord te laten. 

Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze podcast en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief

client-image
client-image
client-image
client-image

Ons Team

Andy van de Pol

Podcast Host

Andy is getrouwd, trotse vader van vier zoons en opa van een kleinzoon. Hij zit 20 jaar in het vak en is sinds 2010 trotse eigenaar van Tattoo Left Hand in Driebergen. Inmiddels heeft hij een team met zes tatoeëerders, waarvan hij Marcel, Leonie & Linda zelf heeft opgeleid.

Samen met Jarno zorgt Andy dat elke aflevering van Inkt Smijters gevuld is met mooie verhalen!

Jarno Theyn

Podcast Host

Jarno is vader van drie prachtige kinderen, een muziekliefhebber en vooral een metalhead. Hij tatoeëert ruim achttien jaar en is ooit samen met Andy begonnen bij ‘Tattoots’ in Zeist. Na ervaring op te hebben gedaan in diverse andere shops, o.a. ‘Magic Tattoo’ en ‘Neelde Art’, werkt hij nu bij de shop van Andy.

We spreken uit ervaring wanneer we zeggen dat Jarno vol zit met verhalen. Gooi er een dubbeltje in en je krijgt een euro terug.

Delano van de Pol

Grafische Koning

Tijdens het runnen van zijn eigen mediabedrijf Bold Mediahouse heeft hij veel ervaring op gedaan op het gebied van design en videografie. Wij noemen hem ook wel onze grafische koning!

Samen met Nick zorgt Delano dat Inkt Smijters achter de schermen tip top in orde is. Oh en mocht je denken "wat lijkt hij op Andy" dan heb je gelijk. Delano is de zoon van Andy.

Nick van Nieuwpoort

Technische Baas

Door de podcast kennis vanuit zijn eigen bedrijf 'Rugby Inside' mee te nemen naar Inkt Smijters klinkt onze audio als muziek in je oren.

Verder zorgt hij er voor dat alle Social Media kanalen onderhouden worden en up-to-date blijven, net als onze website. Die loopt op rolletjes dankzij deze technische baas.