Paul Heerkens

Leeftijd: 46 Jaar

Laserpraktijk: Laserpraktijk Breda, Breda

Paul is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages doormiddel van lasertechnieken. Als mede-eigenaar van Laserpraktijk Breda werkt hij nauw samen met tattoo shops en medici om tatoeage dragers op een prettige manier van hun tatoeage af te helpen. Het werk van Paul is dus nauw verbonden aan het tattoo vak.

In de aflevering vertelt Paul over zijn eigen tatoeages en over hoe hij is begonnen met zijn laser praktijk. Verder gaat hij in op zijn ervaringen op tattoo conventies en de relatie tussen tatoeëerders en zijn laserpraktijk.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Paul op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Marco Bratt

Marco zit al 30 jaar in het vak en haalt veel inspiratie uit de Japanse cultuur. Naast het tatoeëren bij zijn eigen shop in Noordwijk is Marco ook auteur van een aantal boeken, waaronder een boek over de Japanse tattoo kunst.

Elias Papadopoulos

Deze Inkt Smijter zit al 30 jaar in het vak en is wel bekend onder de bijnaam Opa. Hij heeft nu zijn eigen shop in Arnhem waar hij zijn klanten van prachtige kunstwerken voorziet.

Nick Uittenbogaard

Deze Inkt Smijter is 6 jaar geleden begonnen bij Needle Art in Gorkum, waar hij met zijn eigen tekeningen is binnengewandeld. Zijn specialiteit ligt bij het maken van realistische stukken in zwart-wit.