Paul Heerkens

Leeftijd: 46 Jaar

Laserpraktijk: Laserpraktijk Breda, Breda

Paul is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages doormiddel van lasertechnieken. Als mede-eigenaar van Laserpraktijk Breda werkt hij nauw samen met tattoo shops en medici om tatoeage dragers op een prettige manier van hun tatoeage af te helpen. Het werk van Paul is dus nauw verbonden aan het tattoo vak.

In de aflevering vertelt Paul over zijn eigen tatoeages en over hoe hij is begonnen met zijn laser praktijk. Verder gaat hij in op zijn ervaringen op tattoo conventies en de relatie tussen tatoeëerders en zijn laserpraktijk.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Paul op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Rick Scholten

Rick Scholten heeft zijn eigen shop in Beverwijk, genaamd Veni Vidi Vici. Deze Inkt Smijter tatoeëert alle stijlen, maar laat vooral zijn Japanse stijl zien op social media.

Hans Pasztjerik

Deze Inkt Smijter is 12 jaar geleden begonnen met tatoeëren. Na 2 jaar in de leer bij Robert Aalbers heeft Hans zijn eigen shop geopend in Schiedam en sinds kort ook in Rotterdam.

Andy van Rens

Andy van Rens tatoeëert nu ruim 7 jaar en is gespecialiseerd in mandala's, geometrische tatoos en dotwork. In onze tattoo podcast vertelt Andy onder andere hoe hij zijn tattoos opzet.