Inkt Smijters Podcast

Wij publiceren 2x per maand op zaterdag om 17:00 een nieuwe aflevering.
Ontvang onze nieuwe afleveringen direct in je mailbox!

Volgende Aflevering
client-image
client-image
client-image
client-image

Inkt Smijters #11: Jeroen Janssen en Willem Janssen

van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Jeroen Janssen en Willem Janssen van Janssen Janssen Tattoo. De tweelingbroers zijn tegelijkertijd begonnen met tatoeëren en tatoeëren nu 11 jaar. In onze tattoo podcast o.a. over het starten van hun eigen shop.

Inkt Smijters #10: Dikke Dennis en Tattoo Molly

In deze aflevering van onze tattoo podcast gaan Andy en Jarno in gesprek met Dikke Dennis en Tattoo Molly. Dikke Dennis is bekend geworden als artiest en mascotte van de Eindhovense hardrockband Peter Pan Speedrock en met meer dan 40 jaar ervaring behoort Molly tot de tattoo legendes van Nederland.

Inkt Smijters #9: Gerrit Termaat en Rick Scholten

In deze podcast aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Gerrit Termaat en Rick Scholten. Gerrit heeft zijn eigen tattoo shop in Apeldoorn, Tattoo Mania, en Rick heeft zijn eigen shop in Beverwijk, Veni Vidi Vici. Twee hele bekende jongens uit de tattoo wereld.

Inkt Smijters #8: Carmen Hendriks en Kristel Jissink

In deze podcast aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Carmen Hendriks en Kristel Met. We hebben het over verhalen van vroeger, tattoo tv, gezichttattoos, vrouwen in de tattoo wereld, inkt en nog veel meer.

Inkt Smijters #7: Jimmy Hendriks en Frank Schatsbergen

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Jimmy Hendriks en Frank Schatsbergen. In de aflevering praten we over hoe Jimmy en Frank zijn begonnen met tatoeëren en de mooie verhalen die daarbij te pas komen. Verder hebben we het ook over piercings, een aantal oude tattoo legendes, tattoo shops, schilderen, opa zijn, tattoo inkt, tattoo machines en nog veel meer!

Inkt Smijters #6: Veerle London en Paul Heerkens

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Veerle London en Paul Heerkens. We praten over de relatie tussen laseren en tatoeëren, verschillende stijlen, internationaal tatoeëren en er wordt natuurlijk gelachen om de verhalen van vroeger.

Inkt Smijters #5: Roland van Beeck en Frank Dilien

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Frank "The Butcher" Dilien en Roland "The Needle Doctor" van Beeck. Zij vertellen over oude tattoo legendes, de machines van vroeger, kennis delen en voeding.

Inkt Smijters #4: Marco Bratt en Elias Papadopoulos

In deze aflevering gaan Andy en Jarno in gesprek met Marco Bratt en Elias Papadopoulos. In de aflevering bespreken we weer leuke onderwerpen en er wordt vooral veel gelachen. We gaan in op de Japanse cultuur, tattoos op social media, omgang met klanten en natuurlijk komen de verhalen van conventies ook ter sprake.

Inkt Smijters #3: Jim Orie en Nick Uittenbogaard

In deze aflevering van Inkt Smijters gaan Andy en Jarno in gesprek met Jim Orie en Nick Uittenbogaard. In de aflevering praten we over de huidige tattoo kwaliteit in Nederland, de collegialiteit onder tatoeëerders, verschillende tattoo stijlen en wordt de vraag "is de klant koning?" behandeld.

Inkt Smijters #2: Robert Aalbers en Hans Pasztjerik

In deze aflevering van Inkt Smijters gaan Andy en Jarno in gesprek met Robert Aalbers en Hans Pasztjerik. Deze Inkt Smijters zijn onder andere bekend van tv programma's "Inkt Masters" en "Eerste hulp bij Tattoo Disasters."