Rick Scholten

Leeftijd: 38 jaar

Tattoo shop: Veni Vidi Vici Tattoo, Beverwijk

Deze Inkt Smijter is een echte allround tatoeëerder met een liefde voor de Japanse stijl waar hij graag zijn eigen draai aan geeft. Rick heeft een tijd bij Gerrit Termaat gewerkt waarmee hij veel tattoo conventies heeft gedraaid.

Rick is eigenaar van Veni Vidi Vici Tattoo, waar hij samen met drie collega’s zijn klanten van prachtige tattoo’s voorziet.

Tijdens de aflevering vertelt Rick over hoe hij is begonnen met tatoeëren, leuke verhalen tijdens tattoo conventies en zijn ervaring met oude en nieuwe generaties tatoeëerders. Verder beantwoord Rick leuke vragen van onze kijkers.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Hans Pasztjerik

Deze Inkt Smijter is 12 jaar geleden begonnen met tatoeëren. Na 2 jaar in de leer bij Robert Aalbers heeft Hans zijn eigen shop geopend in Schiedam en sinds kort ook in Rotterdam.

Andy van Rens

Andy van Rens tatoeëert nu ruim 7 jaar en is gespecialiseerd in mandala's, geometrische tatoos en dotwork. In onze tattoo podcast vertelt Andy onder andere hoe hij zijn tattoos opzet.

Jimmy Hendriks

Jimmy Hendriks is sinds zijn 13e al bezig met het tattoo vak. Na zijn dienst bij de marine en ervaring op te hebben gedaan van andere tatoeëerders, opende hij zijn eigen shop in Den Bosch, Jim's Tattoo Studio.