Rinto Bekkema

Leftijd: 56 jaar

Tattoo shop: Rinto’s Tattoo Shop, Burgum

Wij introduceren een echte Int Smijter OG. Rinto Bekkema is in 1983 begonnen met tatoeëren bij Tattoo Karel uit Groningen.

Tijdens de aflevering vertelt Rinto Bekkema hoe hij is begonnen als thuisprikker. Later kon hij komen werken in de shop van Tattoo Karel in Groningen, waar hij veel heeft geleerd van Karel en Ronald Boomkerk.

Rinto Bekkema heeft een aantal machines meegenomen, waaronder een machine van Karel, een machine uit australie en een machine van een jonge jongen uit Friesland, Jelmer Stastra. Verder vertelt Rinto over de tattoo van Ed Hardy, en over Ed Hardy zelf.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Tattoo Nicky

Nicky van Minderhout, beter bekend als Tattoo Nicky heeft zijn eigen shop in Wijchen. Nicky tatoeëert nu 10 jaar en heeft een voorkeur voor de stijlen Maori, Japans en Oriental. In onze podcast vertelt hij er meer over.

Hans Pasztjerik

Deze Inkt Smijter is 12 jaar geleden begonnen met tatoeëren. Na 2 jaar in de leer bij Robert Aalbers heeft Hans zijn eigen shop geopend in Schiedam en sinds kort ook in Rotterdam.

Rick Scholten

Rick Scholten heeft zijn eigen shop in Beverwijk, genaamd Veni Vidi Vici. Deze Inkt Smijter tatoeëert alle stijlen, maar laat vooral zijn Japanse stijl zien op social media.