Rinto Bekkema

Leftijd: 56 jaar

Tattoo shop: Rinto’s Tattoo Shop, Burgum

Wij introduceren een echte Int Smijter OG. Rinto Bekkema is in 1983 begonnen met tatoeëren bij Tattoo Karel uit Groningen.

Tijdens de aflevering vertelt Rinto Bekkema hoe hij is begonnen als thuisprikker. Later kon hij komen werken in de shop van Tattoo Karel in Groningen, waar hij veel heeft geleerd van Karel en Ronald Boomkerk.

Rinto Bekkema heeft een aantal machines meegenomen, waaronder een machine van Karel, een machine uit australie en een machine van een jonge jongen uit Friesland, Jelmer Stastra. Verder vertelt Rinto over de tattoo van Ed Hardy, en over Ed Hardy zelf.

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Nick Uittenbogaard

Deze Inkt Smijter is 6 jaar geleden begonnen bij Needle Art in Gorkum, waar hij met zijn eigen tekeningen is binnengewandeld. Zijn specialiteit ligt bij het maken van realistische stukken in zwart-wit.

Jimmy Hendriks

Jimmy Hendriks is sinds zijn 13e al bezig met het tattoo vak. Na zijn dienst bij de marine en ervaring op te hebben gedaan van andere tatoeëerders, opende hij zijn eigen shop in Den Bosch, Jim's Tattoo Studio.

Kristel Jissink

Kristel Met Jissink, onder andere bekend van Tattoo Disasters, is een all round tatoeëerster met een gezonde voorkeur voor het zetten van portretten en old school tatoeages.