Rinus Souisa

Leeftijd: 65 jaar

Praktijk: Medische Tattoo Innovations, Goes

Met trots introduceren wij de Inkt Smijter OG Rinus Souisa. Rinus is al zijn hele leven gefascineerd door tatoeages en zit al 52 jaar in het vak. Hij heeft vroeger zijn eigen shop in Middelburg gehad, Tattoo Studio FineLine. Rinus is een echte pioneer in de wereld van de medische tattoos, waar hij met aandacht zijn cliënten helpt.

Rinus heeft veel gereisd met zijn vrouw Loes om de verhalen en culturen achter tattoo stijlen te leren kennen. Achter elke tattoo zit een verhaal en een cultuur die je bij je draagt wanneer je een tattoo zet.

Sinds kort is Rinus een nieuw project begonnen, Inked on the Road. Hij heeft de motor van zijn broer omgebouwd tot tattoo studio waarmee hij het land doorrijdt en mensen overal kan tatoeëren.

In de aflevering vertelt Rinus met passie over hoe hij is begonnen met tatoeëren en hoe hij zijn weg heeft gevonden naar de medische tattoo wereld. Verder vertelt Rinus over zijn tijd al voorzitter van de Nederlandse Tattoo Bond waarbij hij zich heeft ingezet voor het verbeteren van de hygiene.

Rinus vertelt ook over zijn tijd in Nieuw Zeeland en hoe hij de kans heeft gekregen om opgenomen te worden in de cultuur. We praten over de Hakka en wat dat precies voor hen betekend.

Het is een hele informatieve aflevering geworden! Veel kijk plezier.

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Saul Masbaitoeboen

Saul Masbaitoeboen is tatoeerder, schildert hele vette jassen en is foto- en videograaf. In de aflevering vertelt hij meer over zijn shop en de tattoos die hij maakt. Super vet om een kijkje te krijgen in zijn creatieve mind.

Dikke Dennis

Dikke Dennis is bekend geworden tijdens zijn tijd als mascotte en artiest van de hardrockband Peter Pan Speedrock. In de aflevering vertelt Dennis over zijn drank drugs en Rock & Roll levensstijl.