Robert Aalbers

Leeftijd: 43 jaar

Tattoo shop: Clean Solid Tattoo, Waalwijk

Deze Inkt Smijter zit al meer dan 20 jaar in het vak. Robert heeft nog op de ouderwetse manier leren tatoeëren, onderaan beginnen en jaren lang je ambacht perfectioneren. In het leven van deze Inkt Smijter draait het om creativiteit en daar is tatoeëren voor hem een onderdeel van. Robert is heer en meester in de old school tattoo stijl en heeft zijn eigen shop in Waalwijk, Clean Solid Tattoo.

In de podcast vertelt Robert over zijn tijd bij de programma’s “Inkt Masters” en “Eerste hulp bij Tattoo Disasters,” de stijl die hij het liefst tatoeëert, zijn tijd als leermeester van Hans en de tatoeëerders die hem hebben beïnvloed.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten hieronder.

Hele aflevering zien? Check het op ons YouTube kanaal.

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Kristel Jissink

Kristel Met Jissink, onder andere bekend van Tattoo Disasters, is een all round tatoeëerster met een gezonde voorkeur voor het zetten van portretten en old school tatoeages.

Frank Dilien

Frank The Butcher zit al meer dan 20 jaar in het vak en is gespecialiseerd in portretwerk. Op conventies heeft Frank vele prijzen op zijn naam mogen zetten.

Rick Scholten

Rick Scholten heeft zijn eigen shop in Beverwijk, genaamd Veni Vidi Vici. Deze Inkt Smijter tatoeëert alle stijlen, maar laat vooral zijn Japanse stijl zien op social media.