Robert Aalbers

Leeftijd: 43 jaar

Tattoo shop: Clean Solid Tattoo, Waalwijk

Deze Inkt Smijter zit al meer dan 20 jaar in het vak. Robert heeft nog op de ouderwetse manier leren tatoeëren, onderaan beginnen en jaren lang je ambacht perfectioneren. In het leven van deze Inkt Smijter draait het om creativiteit en daar is tatoeëren voor hem een onderdeel van. Robert is heer en meester in de old school tattoo stijl en heeft zijn eigen shop in Waalwijk, Clean Solid Tattoo.

In de podcast vertelt Robert over zijn tijd bij de programma’s “Inkt Masters” en “Eerste hulp bij Tattoo Disasters,” de stijl die hij het liefst tatoeëert, zijn tijd als leermeester van Hans en de tatoeëerders die hem hebben beïnvloed.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten hieronder.

Hele aflevering zien? Check het op ons YouTube kanaal.

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Carmen Hendriks

Carmen Handriks, dochter van Jimmy Hendriks, is een echte power vrouw. Bij Inkt Smijters vertelt Carmen onder andere over de tatoeages die ze graag zet.

Hans Pasztjerik

Deze Inkt Smijter is 12 jaar geleden begonnen met tatoeëren. Na 2 jaar in de leer bij Robert Aalbers heeft Hans zijn eigen shop geopend in Schiedam en sinds kort ook in Rotterdam.

Jim Orie

Bij deze Inkt Smijter is het tatoeëren er letterlijk met de paplepel ingegoten. Jim tatoeëert het liefst in etnische stylen en is gespecialiseerd in "symbolisch blackwork."