Roland van Beeck

Leeftijd: 66 jaar

Tattoo shop: The Needle Doctor, Essen

Deze Inkt Smijter liet zijn eerste tattoo zetten toen hij 18 jaar was. Roland zit 40 jaar in het vak en begon 28 jaar geleden zijn eerste tattoo shop. Tijdens het runnen van zijn Tattoo Shop was Roland ook eigenaar van zijn eigen café. Het café heeft hij uiteindelijk van de hand gedaan om zich volledig te focussen op het tatoeëren.

Na de stijd met kanker te hebben gewonnen is deze Inkt Smijter zich gaan focussen op zijn passie voor muziek. In 2020 heeft Roland, onder begeleiding van André Hazes, The Voice Senior in België gewonnen, waar hij met zijn prachtige warme stem de harten van de fans heeft veroverd. Sinds kort heeft deze Inkt Smijter zijn eigen singel uitgebracht genaamd “To Make My Life Beautiful.”

In deze aflevering vertelt Roland over zijn tattoo verleden, de hygiëne regels in België, zijn deelname aan The Voice Senior en laat hij ons een klein stukje horen van zijn prachtige stem.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten hieronder.

Hele aflevering zien? Check het op ons YouTube kanaal.

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Bill Loika

Ondanks zijn leeftijd zet deze Inkt Smijter OG nog steeds mooie kunstwerken bij zijn klanten.

Jeroen Janssen

Jeroen Janssen van Janssen Janssen Tattoo uit Venlo zit 11 jaar in het tattoo vak. Hij is begonnen met tatoeëren bij Wild Things in Venlo en gespecialiseerd in de Old School stijl. In onze podcast vertelt Jeroen onder andere over het maken van zijn eigen machines.

Willem Janssen

Jeroen Janssen is tegelijkertijd met zijn broer Jeroen begonnen met tatoeëren. Deze Inkt Smijter zit momenteel 11 jaar in het vak en heeft sinds kort zijn eigen shop in Venlo, Janssen Janssen Tattoo.