Roland van Beeck

Leeftijd: 66 jaar

Tattoo shop: The Needle Doctor, Essen

Deze Inkt Smijter liet zijn eerste tattoo zetten toen hij 18 jaar was. Roland zit 40 jaar in het vak en begon 28 jaar geleden zijn eerste tattoo shop. Tijdens het runnen van zijn Tattoo Shop was Roland ook eigenaar van zijn eigen café. Het café heeft hij uiteindelijk van de hand gedaan om zich volledig te focussen op het tatoeëren.

Na de stijd met kanker te hebben gewonnen is deze Inkt Smijter zich gaan focussen op zijn passie voor muziek. In 2020 heeft Roland, onder begeleiding van André Hazes, The Voice Senior in België gewonnen, waar hij met zijn prachtige warme stem de harten van de fans heeft veroverd. Sinds kort heeft deze Inkt Smijter zijn eigen singel uitgebracht genaamd “To Make My Life Beautiful.”

In deze aflevering vertelt Roland over zijn tattoo verleden, de hygiëne regels in België, zijn deelname aan The Voice Senior en laat hij ons een klein stukje horen van zijn prachtige stem.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten hieronder.

Hele aflevering zien? Check het op ons YouTube kanaal.

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Tattoo Molly

Deze Inkt Smijter OG heeft ruim 40 jaar getatoeëerd en behoort tot de tattoo legendes van Nederland. In onze tattoo podcast vertelt Molly onder andere over zijn indrukwekkende verzameling flashes, boeken en tattoo machines.

Nick Uittenbogaard

Deze Inkt Smijter is 6 jaar geleden begonnen bij Needle Art in Gorkum, waar hij met zijn eigen tekeningen is binnengewandeld. Zijn specialiteit ligt bij het maken van realistische stukken in zwart-wit.

Frank Dilien

Frank The Butcher zit al meer dan 20 jaar in het vak en is gespecialiseerd in portretwerk. Op conventies heeft Frank vele prijzen op zijn naam mogen zetten.