Saul Masbaitoeboen

Leeftijd: 36 jaar

Tattoo shop: Soelz Art, Zevenaar

Deze Inkt Smijter zit 10 jaar in het vak. Saul Masbaitoeboen is tatoeëerder, maakt hele vette jassen en is foto- en a videograaf. Hij heeft jassen gemaakt voor onder andere Rico Verhoeven en André Hazes. Daarnaast werkt hij veel samen met Ben Saunders, waarvoor hij de muziekvideo’s maakt.

Saul is gespecialiseerd in het zetten van portretten en realistisch werk. Hij heeft zijn eigen tattoo shop is Zevenaar, Soelz Art, waar hij samen werkt met 3 tatoeëerders, een floormanager en een piercer.

In de aflevering vertelt Saul Masbaitoeboen over zijn eigen shop. Toen Saul begon met tatoeëren had hij weinig collega’s om zich heen en daardoor heeft hij zichzelf het vak aangeleerd. Hij maakt veel grote stukken en blijft doorwerken totdat de klant het niet meer aan kan. Zo heeft hij een rugstuk van een Leeuw in een sessie gezet.

Saul vertelt dat hij veel in Engeland heeft gewerkt als gastartiest en hij komt een keertje langs bij Tattoo Left Hand.

Verder laat Saul een aantal van de jassen zien die hij heeft gemaakt. Super vette custom kunstwerken die hij uit de losse pols op de jassen schildert.

Het is een interessante aflevering geworden waarin we de creatieve kant van Saul Masbaitoeboen beter leren kennen.

Bekijk de hele aflevering op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Nick Uittenbogaard

Deze Inkt Smijter is 6 jaar geleden begonnen bij Needle Art in Gorkum, waar hij met zijn eigen tekeningen is binnengewandeld. Zijn specialiteit ligt bij het maken van realistische stukken in zwart-wit.

Saul Masbaitoeboen

Saul Masbaitoeboen is tatoeerder, schildert hele vette jassen en is foto- en videograaf. In de aflevering vertelt hij meer over zijn shop en de tattoos die hij maakt. Super vet om een kijkje te krijgen in zijn creatieve mind.

Hans Pasztjerik

Deze Inkt Smijter is 12 jaar geleden begonnen met tatoeëren. Na 2 jaar in de leer bij Robert Aalbers heeft Hans zijn eigen shop geopend in Schiedam en sinds kort ook in Rotterdam.