Tattoo Molly

Leeftijd: 68 jaar

Deze Inkt Smijter OG hoort thuis tussen de tattoo legendes van Nederland. Tattoo Molly heeft ruim 40 jaar getatoeëerd en heeft onder andere gewerkt bij Henk Schiffmacher. Naast zijn liefde voor het vak heeft Molly door de jaren heen een van de grootste collectie flashes, tattoo boeken en tattoo machines van Nederland verzameld.

Samen met andere tattoo legendes uit Nederland heeft Molly de weg vrijgemaakt voor de huidige generatie tatoeëerders. Ook hij heeft de GGD geholpen met het opzetten van de huidige standaarden binnen het vak.

Tijdens de aflevering vertelt Molly uitgebreid over het maken van naalden en hoe het er vroeger in de tattoo shop aan toe ging. Verder vertelt hij over zijn indrukwekkende collectie machines, leuke verhalen van vroeger en neemt hij ons mee in de verhalen achter zijn eigen tattoo’s.

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Instagram.

Meer Inkt Smijters

Robert Aalbers

Deze Inkt Smijter zit al meer dan 20 jaar in het vak. In zijn eigen shop, Clean Solid Tattoo in Waalwijk, zet hij tattoo's in traditionele en old school stijl.

Paul Heerkens

Paul is de eigenaar van Laserpraktijk Breda. In de aflevering vertelt Paul over zijn vak en de nauwe samenwerking met tatoeëerders om zijn klanten zo goed mogelijk te helpen.

Hans Pasztjerik

Deze Inkt Smijter is 12 jaar geleden begonnen met tatoeëren. Na 2 jaar in de leer bij Robert Aalbers heeft Hans zijn eigen shop geopend in Schiedam en sinds kort ook in Rotterdam.