Tattoo Nicky

Leeftijd: 36 jaar

Tattoo shop: Tattoo Nicky, Wijchen

Deze Inkt Smijter zit 10 jaar in het vak en heeft zijn eigen shop in Wijchen, genaamd Tattoo Nicky. Nicky van Minderhout was vroeger tegelzetter voordat hij door Joop en Boy uit Den Bosch werd gevraagd om te gaan tatoeëren.

Nicky heeft veel met kleuren gewerkt maar zet nu bijna alleen maar Black & Grey tattoos. Oriental, Japans en Maori zijn de favoriete stijlen van Nicky en hij zet deze graag in grote tatoeages.

In onze tattoo podcast vertelt Nicky natuurlijk hoe hij is begonnen met tatoeëren en tegen welke tatoeëerders hij nu opkijkt. Zo vertelt Nicky dat hij een aantal artiesten, waaronder Greg Orie en Gerrit Termaat volgt om inspiratie op te doen voor zijn eigen tatoeages. Verder vertelt Nicky hoe belangrijk het is dat collega’s in je shop passen en dat passie voor het vak belangrijker is dan goed te kunnen tekenen.

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Dick de Wit

Dick de Wit is de oprichter en eigenaar van de Utrechtse Magic Tattoo Studio. Met ruim 35 jaar ervaring kent hij alle kneepjes van het vak.

Hans Pasztjerik

Deze Inkt Smijter is 12 jaar geleden begonnen met tatoeëren. Na 2 jaar in de leer bij Robert Aalbers heeft Hans zijn eigen shop geopend in Schiedam en sinds kort ook in Rotterdam.

Henry Greeve

Henry Greeve heeft zijn eigen streetshop in Arnhem, De Halve Maen Tattoo. Naast het tatoeëren is houdt deze creatieveling zich ook bezig met muziek maken, pinstripen en Sign Painten.