Tattoo Nicky

Leeftijd: 36 jaar

Tattoo shop: Tattoo Nicky, Wijchen

Deze Inkt Smijter zit 10 jaar in het vak en heeft zijn eigen shop in Wijchen, genaamd Tattoo Nicky. Nicky van Minderhout was vroeger tegelzetter voordat hij door Joop en Boy uit Den Bosch werd gevraagd om te gaan tatoeëren.

Nicky heeft veel met kleuren gewerkt maar zet nu bijna alleen maar Black & Grey tattoos. Oriental, Japans en Maori zijn de favoriete stijlen van Nicky en hij zet deze graag in grote tatoeages.

In onze tattoo podcast vertelt Nicky natuurlijk hoe hij is begonnen met tatoeëren en tegen welke tatoeëerders hij nu opkijkt. Zo vertelt Nicky dat hij een aantal artiesten, waaronder Greg Orie en Gerrit Termaat volgt om inspiratie op te doen voor zijn eigen tatoeages. Verder vertelt Nicky hoe belangrijk het is dat collega’s in je shop passen en dat passie voor het vak belangrijker is dan goed te kunnen tekenen.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Roland van Beeck

Deze Inkt Smijters zit al 40 jaar in het vak. Als ex café baas, tatoeëerder en ook nog ex kankerpatiënt, heeft Roland in 2020 The Voice Senior gewonnen.

Jim Orie

Bij deze Inkt Smijter is het tatoeëren er letterlijk met de paplepel ingegoten. Jim tatoeëert het liefst in etnische stylen en is gespecialiseerd in "symbolisch blackwork."

Robert Aalbers

Deze Inkt Smijter zit al meer dan 20 jaar in het vak. In zijn eigen shop, Clean Solid Tattoo in Waalwijk, zet hij tattoo's in traditionele en old school stijl.