Tattoo Nicky

Leeftijd: 36 jaar

Tattoo shop: Tattoo Nicky, Wijchen

Deze Inkt Smijter zit 10 jaar in het vak en heeft zijn eigen shop in Wijchen, genaamd Tattoo Nicky. Nicky van Minderhout was vroeger tegelzetter voordat hij door Joop en Boy uit Den Bosch werd gevraagd om te gaan tatoeëren.

Nicky heeft veel met kleuren gewerkt maar zet nu bijna alleen maar Black & Grey tattoos. Oriental, Japans en Maori zijn de favoriete stijlen van Nicky en hij zet deze graag in grote tatoeages.

In onze tattoo podcast vertelt Nicky natuurlijk hoe hij is begonnen met tatoeëren en tegen welke tatoeëerders hij nu opkijkt. Zo vertelt Nicky dat hij een aantal artiesten, waaronder Greg Orie en Gerrit Termaat volgt om inspiratie op te doen voor zijn eigen tatoeages. Verder vertelt Nicky hoe belangrijk het is dat collega’s in je shop passen en dat passie voor het vak belangrijker is dan goed te kunnen tekenen.

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Marco Bratt

Marco zit al 30 jaar in het vak en haalt veel inspiratie uit de Japanse cultuur. Naast het tatoeëren bij zijn eigen shop in Noordwijk is Marco ook auteur van een aantal boeken, waaronder een boek over de Japanse tattoo kunst.

Ben Saunders

In onze tattoo podcast vertelt Ben Saunders over zijn liefde voor het vak. Bij Ben is het er letterlijk met de paplepel ingegoten door zijn vader Dean Saunders. We praten over zijn leven en gaan in op de stencils die hij heeft meegenomen.