Veerle London

Leeftijd: 32 Jaar

Tattoo shop: Skinwerks Tattoo, Den Bosch

Deze Inkt Smijter zit al meer dan 10 jaar in het vak en is een waar gezelligheidsdier. Veerle London heeft meer dan 5 jaar haar eigen shop in Den Bosch, maar is ook nog vaak in andere shops te vinden als gast artiest.

Veerle heeft het vak onder andere mogen leren van de Amerikaanse tattoo artiest Craig Foster, waar zij een paar maanden is geweest. Zelf tatoeëert ze het liefst een combinatie van de stijlen sketch, watercolor en collage.

In de aflevering vertelt Veerle over hoe zij is begonnen met tatoeëren, haar tijd in Amerika en de gezelligheid die bij het vak hoort. Verder vertelt Veerle over haar stijl van tatoeëren en wordt er gelachen om oude verhalen en herinneringen.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Gerrit Termaat

Gerrit Termaat, eigenaar van Tattoo Mania, heeft zichzelf leren tatoeëren. Deze Inkt Smijter deelt zijn uitgesproken mening over verschillende onderwerpen in de podcast.

Jim Orie

Bij deze Inkt Smijter is het tatoeëren er letterlijk met de paplepel ingegoten. Jim tatoeëert het liefst in etnische stylen en is gespecialiseerd in "symbolisch blackwork."

Loes Souisa

Loes Souisa heeft een achtergrond in de zorg. Samen met haar partner Rinus Souisa helpt zij mensen in de praktijk voor medische tattoos. In de aflevering gaat Loes dieper in op het verschil tussen de medische en tattoo wereld.