Veerle London

Leeftijd: 32 Jaar

Tattoo shop: Skinwerks Tattoo, Den Bosch

Deze Inkt Smijter zit al meer dan 10 jaar in het vak en is een waar gezelligheidsdier. Veerle London heeft meer dan 5 jaar haar eigen shop in Den Bosch, maar is ook nog vaak in andere shops te vinden als gast artiest.

Veerle heeft het vak onder andere mogen leren van de Amerikaanse tattoo artiest Craig Foster, waar zij een paar maanden is geweest. Zelf tatoeëert ze het liefst een combinatie van de stijlen sketch, watercolor en collage.

In de aflevering vertelt Veerle over hoe zij is begonnen met tatoeëren, haar tijd in Amerika en de gezelligheid die bij het vak hoort. Verder vertelt Veerle over haar stijl van tatoeëren en wordt er gelachen om oude verhalen en herinneringen.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Frank Schatsbergen

Frank Schatsbergen is als piercer begonnen bij Jim's Tattoo Studio. Na meer dan 20 jaar is hij daar nog steeds in dienst. Frank is een all round tatoeëerder, gespecialiseerd is letters en japans.

Jeroen Janssen

Jeroen Janssen van Janssen Janssen Tattoo uit Venlo zit 11 jaar in het tattoo vak. Hij is begonnen met tatoeëren bij Wild Things in Venlo en gespecialiseerd in de Old School stijl. In onze podcast vertelt Jeroen onder andere over het maken van zijn eigen machines.

Gerrit Termaat

Gerrit Termaat, eigenaar van Tattoo Mania, heeft zichzelf leren tatoeëren. Deze Inkt Smijter deelt zijn uitgesproken mening over verschillende onderwerpen in de podcast.