Willem Janssen

Leeftijd: 36 jaar

Tattoo shop: Janssen Janssen Tattoo, Venlo

Deze Inkt Smijter zit 11 jaar in het vak en is gespecialiseerd in de Neo Traditional stijl. Willem heeft zijn eerste tatoeages gezet bij zijn tweelingbroer Jeroen en zij hebben elkaar mooi als oefen canvas kunnen gebruiken.

Sinds kort heeft hij samen met zijn tweelingbroer Jeroen een eigen shop geopend in Venlo genaamd Janssen Janssen Tattoo.

Tijdens de aflevering vertelt Willem over zijn tatoeage van Peter Lagergren uit Zweden en het verhaal achter zijn aanhouding in Zweden vanwege Tramadol pillen. Verder vertelt Willem over het openen van zijn eigen shop met zijn tweelingbroer Jeroen, het advies dat hij van Gerrit Termaat kreeg, het gebruik van tattoo machines en waar zijn klanten zich voornamelijk bevinden.

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Darko Groenhagen

Darko Groenhagen vertelt in onze tattoo podcast hoe hij is begonnen met tatoeëren. Verder vertelt hij over zijn liefde voor de Japanse cultuur en we hebben het over Save The Pigments.

Rinto Bekkema

Rinto Bekkema vertelt in onze tattoo podcast hoe hij is begonnen met tatoeëren. Verder praten we over machines, rugstukken, tattoo conventies en Save The Pigments.

Saul Masbaitoeboen

Saul Masbaitoeboen is tatoeerder, schildert hele vette jassen en is foto- en videograaf. In de aflevering vertelt hij meer over zijn shop en de tattoos die hij maakt. Super vet om een kijkje te krijgen in zijn creatieve mind.