Willem Janssen

Leeftijd: 36 jaar

Tattoo shop: Janssen Janssen Tattoo, Venlo

Deze Inkt Smijter zit 11 jaar in het vak en is gespecialiseerd in de Neo Traditional stijl. Willem heeft zijn eerste tatoeages gezet bij zijn tweelingbroer Jeroen en zij hebben elkaar mooi als oefen canvas kunnen gebruiken.

Sinds kort heeft hij samen met zijn tweelingbroer Jeroen een eigen shop geopend in Venlo genaamd Janssen Janssen Tattoo.

Tijdens de aflevering vertelt Willem over zijn tatoeage van Peter Lagergren uit Zweden en het verhaal achter zijn aanhouding in Zweden vanwege Tramadol pillen. Verder vertelt Willem over het openen van zijn eigen shop met zijn tweelingbroer Jeroen, het advies dat hij van Gerrit Termaat kreeg, het gebruik van tattoo machines en waar zijn klanten zich voornamelijk bevinden.

Nieuwsgierig? Kijk dan vooral alvast een paar mooie fragmenten.

Hele aflevering zien? 

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Frank Dilien

Frank The Butcher zit al meer dan 20 jaar in het vak en is gespecialiseerd in portretwerk. Op conventies heeft Frank vele prijzen op zijn naam mogen zetten.

Paul Heerkens

Paul is de eigenaar van Laserpraktijk Breda. In de aflevering vertelt Paul over zijn vak en de nauwe samenwerking met tatoeëerders om zijn klanten zo goed mogelijk te helpen.

Robert Aalbers

Deze Inkt Smijter zit al meer dan 20 jaar in het vak. In zijn eigen shop, Clean Solid Tattoo in Waalwijk, zet hij tattoo's in traditionele en old school stijl.