Willem Janssen

Leeftijd: 36 jaar

Tattoo shop: Janssen Janssen Tattoo, Venlo

Deze Inkt Smijter zit 11 jaar in het vak en is gespecialiseerd in de Neo Traditional stijl. Willem heeft zijn eerste tatoeages gezet bij zijn tweelingbroer Jeroen en zij hebben elkaar mooi als oefen canvas kunnen gebruiken.

Sinds kort heeft hij samen met zijn tweelingbroer Jeroen een eigen shop geopend in Venlo genaamd Janssen Janssen Tattoo.

Tijdens de aflevering vertelt Willem over zijn tatoeage van Peter Lagergren uit Zweden en het verhaal achter zijn aanhouding in Zweden vanwege Tramadol pillen. Verder vertelt Willem over het openen van zijn eigen shop met zijn tweelingbroer Jeroen, het advies dat hij van Gerrit Termaat kreeg, het gebruik van tattoo machines en waar zijn klanten zich voornamelijk bevinden.

Check het op ons YouTube kanaal!

Volg deze Inkt Smijter op Facebook en Instagram

Meer Inkt Smijters

Rinto Bekkema

Rinto Bekkema vertelt in onze tattoo podcast hoe hij is begonnen met tatoeëren. Verder praten we over machines, rugstukken, tattoo conventies en Save The Pigments.

Hans Pasztjerik

Deze Inkt Smijter is 12 jaar geleden begonnen met tatoeëren. Na 2 jaar in de leer bij Robert Aalbers heeft Hans zijn eigen shop geopend in Schiedam en sinds kort ook in Rotterdam.

Loes Souisa

Loes Souisa heeft een achtergrond in de zorg. Samen met haar partner Rinus Souisa helpt zij mensen in de praktijk voor medische tattoos. In de aflevering gaat Loes dieper in op het verschil tussen de medische en tattoo wereld.